Απίστευτα πράγματα στην Αργεντινή: Η Ρίβερ χάρισε το πρωτάθλημα στην Μπόκα με γκολ στο 95'!

Απίστευτα πράγματα στην Αργεντινή: Η Ρίβερ χάρισε το πρωτάθλημα στην Μπόκα με γκολ στο 95'!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Ρίβερ Πλέιτ έκανε… κηδεία στην Ράσινγκ Κλουμπ και χάρισε το πρωτάθλημα Αργεντινής στην μισητή αντίπαλο, Μπόκα Τζούνιορς!

Αν στην αρχή του πρωταθλήματος κάποιος σκεφτόταν ότι η Ρίβερ θα χαρίσει, ουσιαστικά, το πρωτάθλημα στην μισητή της αντίπαλο, Μπόκα Τζούνιορς θα τον περνούσαν για… τρελό.

Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής, η Μπόκα που ήταν στην πρώτη θέση, αντιμετώπιζε την Ιντεπεντιέντε στο Μπομπονέρα, την ίδια ώρα η Ράσινγκ, που ήταν έναν βαθμό πίσω από τους «Σενέιζες», υποδέχονταν στην έδρα της την Ρίβερ Πλέιτ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι εκτός από την μεγάλη αντιπαλότητα της Μπόκα με την Ρίβερ, υπάρχει μεγάλο… μίσος και ανάμεσα στις ομάδες της Αβεγιανέδα, την Ράσινγκ και την Ιντεπετιέντε.

Έτσι η Μπόκα υποδέχθηκε την αιώνια αντίπαλο της Ράσινγκ και η… μισητή για τους «Σενέιζες» Ρίβερ, φιλοξενήθηκε στην έδρα, της αιώνιας αντιπάλου της Ιντεπετιέντε.

Στο Μπομπονέρα η Μπόκα είδε την Ιντεπετιέντε να παίρνει το προβάδισμα στο 32′ με τον Φερνάντες, όμως η απάντηση ήταν άμεση αφού στο 34′ ο Γκιγιέρμο Φερνάντες έφερε το σκορ στα ίσα.

Η Μπόκα πήρε προβάδισμα τίτλου στο 54′ με απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Βίγια, όμως η Ιντεπετιέντε έβαλε «φωτιά» στην μάχη του τίτλου αφού στο 81′ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Βαγιέχο, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Την ίδια ώρα στην Αβεγιανέδα η Ράσινγκ, έπαιρνε προβάδισμα τίτλου στο 54′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι Ρόχας στο 56′, όμως στο 80′ ο Μπόρχα έφερε την αναμέτρηση στα ίσα και την Μπόκα ξανά στην κορυφή!

Το φινάλε όμως στο Ράσινγκ-Ρίβερ ήταν αδιανόητο. Στο 90′ η Ράσινγκ κερδίζει πέναλτι που θα της χάριζε το πρωτάθλημα, όμως ο Φράνκο Αρμάνι απέκρουσε την προσπάθεια του Γκαλβάν, για να έρθει στο 95′ ο Μπόρχα να δώσει τη νίκη στην Ρίβερ και το πρωτάθλημα στην μισητή Μπόκα!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X