Περιστέρι - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Περιστέρι - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την κριτική της μεγάλης νίκης της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη στην έδρα του Περιστερίου. Διαβάστε την κριτική των παικτών

Αντώνης Κόνιαρης: Βοήθησε πολύ στην άμυνα αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνος

Τιμ Φρέιζιερ: Ο Αμερικανός ηγέτης της ΑΕΚ, είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι, κυρίως λόγω των εύκολων λαθών που έκανε, αλλά όταν βάζει κάποιος το σουτ που έβαλε όλα ξεχνιούνται

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Ο MVP της ΑΕΚ στον αγώνα. Ο Αμερικανός έκανε τρομερό ματς, σκόραρε 18 πόντους, έπαιξε καταπληκτικές άμυνες και ήταν αυτός που δεν «μάσησε» στο ξύλο του Περιστερίου. Σε κάθε ματς είναι και καλύτερος και δικαιώνει τον Ηλία Καντζούρη

Δημήτρης Μαυροειδής: Ο αρχηγός της ΑΕΚ πολύ σωστά ξεκίνησε την αναμέτρηση πάνω στον Μπίλαν που ταιριάζουν στο στυλ. Πέτυχε τους πρώτους πόντους της ομάδας και έπειτα δεν ξαναέπαιξε κάνοντας αυτό που ήθελε ο προπονητής.

Κένι Γουίλιαμς: Τρομερή εμφάνιση και από τον Γουίλιαμς που έβαλε πολύ κρίσιμα σουτ, ενώ και στην άμυνα ήταν πάρα πολύ καλός.

Αντρέας Πετρόπουλος: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Μπήκε σε ένα σημείο του αγώνα που το Περιστέρι επέστρεψε στο ματς, προσπάθησε να κρατήσει τον ρυθμό της ΑΕΚ, ενώ σκόραρε και ένα ωραίο ντράιβ.

Νίκος Περσίδης: Βοήθησε στον αμυντικό τομέα, πέτυχε και ένα σημαντικό τρίποντο και μείωσε την διαφορά στο τέλος.

Άλεξ Μάντσεν: Καλή εμφάνιση από τον Φινλανδό, που μπορεί να έχασε κάποια εύκολα καλάθια, όμως τελείωσε αρκετές φάσεις και βοήθησε μετά την αποβολή του Μίτσελ.

Κώστας Παπαδάκης: Μπήκε στο 2ο ημίχρονο, πίεσε όσο μπορούσε αμυντικά αλλά επιθετικά δεν πήρε προσπάθειες.

Ακίλ Μίτσελ: Άλλο ένα πολύ καλό ματς από τον σέντερ της ΑΕΚ που ήταν φοβερός σε άμυνα και επίθεση μέχρι να τον αποβάλλουν οι διαιτητές με τουλάχιστον αμφισβητούμενα φάουλ.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Απαρατήρητος πέρασε ο Λετονός σε ένα ματς που δεν του ταίριαζε στην ένταση που παιζόταν.

Ηλίας Καντζούρης: Πολύ καλή μέρα για τον προπονητή της ΑΕΚ, που για μια ακόμα φορά είχε άριστα προετοιμασμένη την ομάδα, δεν πανικοβλήθηκε όταν πέρασε μπροστά το Περιστέρι και την οδήγησε στην νίκη. Του πιστώνεται η πολύ καλή εικόνα της Ένωσης στο ξεκίνημα και παρά το ότι είναι πολύ νωρίς, δείχνει να έχει δουλέψει σωστά τους παίκτες του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X