Ιωνικός: Λύθηκε το θέμα με το δελτίο του Σόουζα, παίζει με ΠΑΣ Γιάννινα

Τεν Χαγκ: Στον Άγιαξ είχε τιμωρήσει σκληρά τον Γιουνές που έκανε το ίδιο με τον Κριστιάνο
Photo Credits: INTIME

Ο Ιωνικός βρήκε λύση με το δελτίο του Ούγκο Σόουζα και ο 30χρονος στόπερ υπολογίζεται κόντρα στον ΠΑΣ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Ούγκο Σόουζα διαθέσιμο ετοιμάζεται ο Ιωνικός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος στόπερ αποτέλεσε μία εκ των τεσσάρων κινήσεων των «κυανόλευκων» στην αγορά των ελευθέρων, με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται στις 27 Σεπτέμβρη.

Ωστόσο, εν συνεχεία διαπιστώθηκε ένα πρόβλημα με το δελτίο του (θέμα που είχε δημιουργηθεί από την πλευρά του παίκτη και αφορούσε τη λύση του συμβολαίου του με την προηγούμενη ομάδα του), με αποτέλεσμα η περίπτωσή του να είναι στον «αέρα» για τον Ιωνικό.

Εν τέλει, φαίνεται να λύθηκε το θέμα και πλέον τίθεται κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού. Μάλιστα, αναμένεται να είναι και στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες.

Να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα ο 30χρονος πρώην άσος του Άρη (συνεργάστηκε στους Θεσσαλονικείς με τον Δημήτρη Σπανό) συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις του Ιωνικού. Τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα -το τεχνικό επιτελείο της οποίας πιστεύει ότι θα βοηθήσει με την ταχύτητα και το δυναμικό του παιχνίδι- έδειχναν υπομονή στο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, έχοντας πάντα στο μυαλό τους ότι η εν λόγω μεταγραφή μπορεί να «ενεργοποιηθεί» ακόμη και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X