Κεδέρης: «Να αποδείξουμε ότι είμαστε φαβορί κόντρα στον Διομήδη»

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας
Photo Credits: INTIME

Ο Χρήστος Κεδέρης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Διομήδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη να συνεχίσει το πρωτάθλημα από κει που σταμάτησε είναι η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει αύριο τον Διομήδη στη Νέα Κίο.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, αφού οι δύο ομάδες μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι οι μοναδικές που έχουν το απόλυτο 3/3 και 6 πόντους.

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Χρήστος Κεδέρης με δηλώσεις του στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ σχολίασε πως η ομάδα θα πρέπει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο πως είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη:

«Πάμε να παίξουμε σε μία έδρα, όπου κάθε ομάδα δυσκολεύεται. Ο Διομήδης είναι πάντα μαχητικός. Ωστόσο θεωρώ πως οι στόχοι των ομάδων είναι διαφορετικοί και υπάρχει φαβορί στα χαρτιά, αλλά πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε καλό και πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε τους δύο πόντους».

Από την μεριά του ο περιφερειακός του Διομήδη, Χρήστος Τσιγαρίδας σχολίασε: «Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει μία από τις ισχυρότερες ομάδες στο πρωτάθλημα και διεκδικήτρια του τίτλου. Στοχεύσαμε πολύ σε αυτό το ματς στη μίνι προετοιμασία που κάναμε εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Η ιστορία έχει δείξει ότι ο Διομήδης δυσκολεύει πολύ την ΑΕΚ, ειδικότερα εντός έδρας. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο και θα δώσουμε το 100%, προκειμένου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Σε ότι αφορά την προϊστορία ο Διομήδης παραδοσιακά έχει πολύ καλά αποτελέσματα με την ΑΕΚ, ειδικά εντός έδρας. Σε 26 συνολικά αγώνες -σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη- στην Αργολίδα οι δύο ομάδες έχουν από 12 νίκες, ενώ 2 ματς έληξαν ισόπαλα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X