Το... κανόνι από την Κορέα ήταν «τζούφιο» - Στο γκρουπ των κομμένων του Ολυμπιακού ο Ουί Τζο

Το... κανόνι από την Κορέα ήταν «τζούφιο» - Στο γκρουπ των κομμένων του Ολυμπιακού ο Ουί Τζο
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός είναι μια απογοήτευση από όπου κι αν το δει κανείς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοήτευση σκορπά μέχρι τώρα ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός που ήρθε για κίλερ αλλά δεν έχει βοηθήσει στο παραμικρό.

Έτσι ο Μίτσελ τον έστειλε από χθες να προπονείται με το Β´ γκρουπ καθώς στον Ολυμπιακό για να χωρέσουν όλοι στην προπόνηση τους έχουν χωρίσει σε δυο τμήματα.

O Νοτιοκορεάτης επιθετικός αποτελεί μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις των πρωταθλητών στο ξεκίνημα της σεζόν. Παρότι ήρθε από ένα μεγάλο πρωτάθλημα κι ένα σημαντικό κλαμπ όπως η Μπορντό, ο Ουί Τζο ήταν… άφαντος σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε, προκαλώντας δικαιολογημένη απογοήτευση στις τάξεις των Ερυθρολεύκων.

Ο Μίτσελ του έδωσε κάποιες ευκαιρίες, όπως για παράδειγμα στο Αζερμπαϊτζάν που πήρε φανέλα βασικού, αλλά ο διεθνής στράικερ ήταν άφαντος και κάπως έτσι φαίνεται πως έφτασε η ώρα για να μείνει στο… περιθώριο.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε ήδη από χθες τον Ουί Τζο ότι την Παρασκευή (21/10) θα προπονηθεί με το Β’ γκρουπ, των παικτών εκείνων δηλαδή που βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο. Κι αυτομάτως ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός τίθεται εκτός κάδρου για τον αυριανό (22/10) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Το αντίθετο δρομολόγιο εξάλλου ακολούθησε ο Φορτούνης, που φαίνεται να ετοιμάζεται για την πρώτη φετινή παρουσία του στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X