Τσιμίκας: Xαρακτήρισε τον Ντάργουιν Νούνιεζ «μηχανή των γκολ» της Λίβερπουλ

Τσιμίκας: Xαρακτήρισε τον Ντάργουιν Νούνιεζ «μηχανή των γκολ» της Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάργουιν Νούνιεζ πέτυχε το μοναδικό γκολ της Λίβερπουλ στη νίκη της επί της Γουέστ Χαμ (1-0) το βράδυ της Τετάρτης στην Premier League, χάρις σε ασίστ του «δικού μας» Κώστα Τσιμίκα.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός που βρήκε δίχτυα και στην πρόσφατη ήττα από την Άρσεναλ και από τη Ρέιντζερς στο Champions League φαίνεται να βρίσκει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα και ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού πιστεύει πολύ σε αυτόν.

Στις αρχές Οκτωβρίου, ο προπονητής των «reds» Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι ο Νούνιεζ πρέπει να «ηρεμήσει» για να φτάσει στα αναμενόμενα ύψη. Μετά τη νίκη επί της Γουέστ Χαμ, ο Γερμανός κόουτς μίλησε για τη σημασία που έχει ο Νούνιεζ να αρχίσει να σκοράρει και τώρα ο «Tsimi» ενισχύει την αυτοπεποίθηση του συμπαίκτη του. «Είναι πάντα εκεί. Μπορεί να σκοράρει με το αριστερό, με το δεξί [και] με το κεφάλι – είναι μηχανή γκολ», είπε ο αριστερός μπακ στο LFCTV.

«Χρειάζεται αυτοπεποίθηση, [η οποία] έρχεται [και] εύχομαι ό,τι καλύτερο [να] σκοράρει όλο και περισσότερα γκολ για να βοηθήσει την ομάδα να μας δώσει περισσότερες νίκες γιατί για εμάς είναι ένας πολύ, πολύ σημαντικός παίκτης», πρόσθεσε.

Όσο για τη δική του εμπλοκή στο γκολ, ο Έλληνας διεθνής είπε: «Είναι μια πολύ καλή στιγμή για μένα. Ειδικά επειδή ήταν μια σέντρα για τον Ντάργουιν γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. «Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι σαν κάθε μέρα να δουλεύω μαζί του για να κάνω καλύτερες σέντρες και να έχω καλύτερες παραστάσεις. Λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X