«Σκάνδαλο» με... χρονοκαθυστέρηση! - Ηθελαν ώρα, αλλά στον Ολυμπιακό βλέπουν παντού και πάντα εύνοια της ΑΕΚ

«Σκάνδαλο» με... χρονοκαθυστέρηση! - Ηθελαν ώρα, αλλά στον Ολυμπιακό βλέπουν παντού και πάντα εύνοια της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Αυτοί έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε άνετα το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος σε ένα όμορφο απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υπηρέτησε το πλάνο της παρότι άλλαξε κατά 9/11 και έφτασε στη νίκη με 2-0. Ακόμα και σε ένα τέτοιο απόγευμα όμως, κάποια αναζητούν τρόπους για να ανακαλύψουν εύνοια της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Νίκλας Ελίασον από τον Καραχάλιο, με τα Μέσα του Ολυμπιακού να σπεύδουν να γράψουν για… όργια του Διαμαντόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Βέβαια, τα «ερυθρόλευκα» Μέσα δεν συννενοήθηκαν σωστά μιας και οι μεν έγραφαν για «όργια» και δε πως η Ένωση πέρασε στο… ρελαντί τον ΠΑΣ για το Κύπελλο. Καλό θα ήταν να χαράξουν μια γραμμή, να ξέρουμε και εμείς με ποιους να γελάμε μετά από κάθε ματς της ΑΕΚ.

Είναι πάντως αξιόλογο το γεγονός πως η Ένωση που δεν είναι πρώτη στην κατηγορία, έχει μόλις ένα πέναλτι στη Super League, μόλις μπήκε στο νέο της γήπεδο και δείχνει πως θέλει να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο τους έχει μπει στο… μάτι. Σκεφτείτε μόνο να ήταν ο Δικέφαλος πρώτος τι θα γινόταν.

Πάντως ενδεικτικό του πόσο πολύ ασχολούνται τα ερυθρόλευκα Μέσα με την ΑΕΚ είναι το ότι μια εφημερίδα του Ολυμπιακού αφιερώνει… τρεις σελίδες το ρεπορτάζ της Ένωσης! Ας συνεχίσουν να ασχολούνται με την ΑΕΚ, ξέρουμε τι φοβούνται.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X