«Βλέπει» Ποτσετίνο για τον πάγκο της η Άστον Βίλα μετά την απόλυση του Τζέραρντ

«Βλέπει» Ποτσετίνο για τον πάγκο της η Άστον Βίλα μετά την απόλυση του Τζέραρντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στίβεν Τζέραρντ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Άστον Βίλα και το πρώτο όνομα που ακούστηκε για την αντικατάστασή του είναι αυτό του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικές ώρες από την απόλυση του Τζέραρντ και ήδη ακούγονται ονόματα υποψήφιων να τον διαδεχθούν.

Οι «χωριάτες» βρίσκονται πολύ χαμηλά, στην 17η θέση, στη βαθμολογία και το κλίμα εντός της ομάδας είναι κακό. Ο Άγγλος τεχνικός αποτελεί παρελθόν σε μια προσπάθεια κάτι να αλλάξει και η διοίκηση του συλλόγου αναζητά με προσοχή τον νέο προπονητή.

Σύμφωνα με τους «Times» ο Ποτσετίνο είναι το πρώτο όνομα στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες, ενώ άλλα ρεπορτάζ σε άλλα μέσα αναφέρουν πως ο πρώην τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν θα εναδιαφερόταν να ακούσει την πρόταση της Άστον Βίλα.

Δεν είναι, φυσικά, μόνο ο Αργεντονός προπονητής υποψήφιος καθώς «παίζουν», επίσης, τα ονόματα του Τόμας Τούχελ, αλλά και του Ουνάι Έμερι, ο οποίος είναι πάντως στον πάγκο της Βιγιαρεάλ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X