Με... διπλό Γιάννη οι Μπακς άλωσαν την Φιλαδέλφεια σε ματσάρα-θρίλερ

Με... διπλό Γιάννη οι Μπακς άλωσαν την Φιλαδέλφεια σε ματσάρα-θρίλερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να… αγγίζει το triple double, οι Μπακς άλωσαν την Φιλαδέλφεια επικρατώντας με 90-88 σε ματς-θρίλερ κόντρα στους Σίξερς.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους, 13 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής, ενώ καταλυτικός ήταν ο Ουέστλι Μάθιους, που με τρίποντη «βόμβα» έδωσε το προβάδισμα στα «Ελάφια» στο τέλος της αναμέτρησης.

Εκπληκτικό ματς από τον Τζέιμς Χάρντεν με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ και 9 ασίστ, που ήταν όμως ο μοιραίος για την ομάδα του χάνοντας την τελευταία επίθεση των Σίξερς με το σκορ στο 89-88.


Το ματς

Οι Μπακς μπήκαν πιο αποφασισμένοι στην αναμέτρηση και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ηγείται πήραν προβάδισμα με 18-11 αναγκάζοντας τον Ντοκ Ρίβερς να καλέσει το πρώτο τάιμ άουτ, όμως η εικόνα του ματς δεν άλλαξε αφού τα «Ελάφια» συνέχισαν με την ίδια προσήλωση στην άμυνα κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 30-24 και τον «Greek Freak», να έχει 10 πόντους (3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1/1 βολές), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 μπλοκ.

Στο δεύτερο δωδεκάλεπτο οι Σίξερς παρουσίασαν διαφορετικό πρόσωπο, ο Μέλτον μπήκε «ζεστός» και με 7 πόντους ροκάνισε την διαφορά (38-33), ενώ δύο συνεχόμενα καλάθια από Χάρντεν-Μάξι έφεραν την διαφορά στον πόντο (38-37). Ο Ταϊρίς Μάξι μάλιστα ισοφάρισε σε 41-41, για να ακολουθήσει ένα μικρό ξέσπασμα των Μπακς με τρίποντα από τον Λόπεζ και τον Κάρτερ, όμως και πάλι οι Σίξερς βρήκαν την λύση με τους Μπακς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 47-45 και τον Γιάννη να έχει 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ.

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στο παρκέ μετά την ανάπαυλα οι Σίξερς κατάφεραν να έχουν επαφή με το σκορ, όμως ένα τρίποντο του Λόπεζ έδωσε «αέρα» τριών πόντων στους Μπακς (58-55), για να ακολουθήσει ένα ξέσπασμα από τα «Ελάφια», που έφεραν την διαφορά στην μεγαλύτερη τιμή της, το +12 (71-59), με τους Σίξερς να… πληρώνουν τις κάκιστες επιλογές τους στην επίθεση, με το τρίτο δωδεκάλεπτο να βρίσκει τους Μπακς προηγούμενους με 73-63.

Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, οι Σίξερς έτρεξαν ένα σερί 13-0 και ισοφάρισαν σε 80-80, με τους Μπακς να βρίσκονται σε κατάσταση… πανικού, αναγκάζοντας τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να καλέσει εσπευσμένα τάιμ-άουτ. Ο προπονητής των «Ελαφιών» έριξε ξανά στην… μάχη τον Γιάννη, προσφέροντας λύσεις για τους Μπακς, που 23 δευτερόλεπτα πριν την λήξη πήραν προβάδισμα ενός πόντου (89-88) με τρίποντη «βόμβα» του Μάθιους.

Στα 9.9 δευτερόλεπτα η μπάλα βγήκε από τα χέρια του Μάξι, αλλά οι διαιτητές έδωσαν την κατοχή στους Σίξερς, όμως ο Χάρντεν αστόχησε στην επίθεση, μετά από τρομερή άμυνα του Χόλεντεϊ και οι Μπακς πήραν το θρίλερ με το τελικό 90-88, μετά από εύστοχη βολή του Μπρουκ Λόπεζ.

Τα δωδεκάλεπτα: 24-30, 45-47, 63-73, 90-88

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X