«Φαβορί για τον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ ο Μάρτιν Ντεμικέλις»

«Φαβορί για τον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ ο Μάρτιν Ντεμικέλις»
Photo Credits: INTIME

Η Ρίβερ αναζητεί προπονητή μετά την απόφαση Γκαγιάρδο να αποχωρήσει και ο επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει, φαβορί δηλαδή, είναι ο Μάρτιν Ντεμικέλις.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρτιν Ντεμικέλις είναι σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αργεντινή ο επικρατέστερος, το φαβορί αν θέλετε, για να αντικαταστήσει τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο στον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Ντεμικέλις εργάζεται επί της παρούσης στην Μπάγερν. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στο τιμόνι της U-19 των Βαυαρών και έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2022 με τον γερμανικό σύλλογο. Όπως ανέφερε, λοιπόν, η εφημερίδα «Ole» είναι το φαβορί για να πάρει το χρίσμα από τον Γκαγιάρδο και αυτά τη στιγμή που βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν κρύβουν την επιθυμία να δουν τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα σ αυτό το πόστο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Χούλιο Κρουζ. «Ένας άνθρωπος που με ενθουσιάζει για τη Ρίβερ είναι ο Αλμέιδα, είναι καλή επιλογή ως προπονητής» είπε ο Χούλιο Κρουζ, Αργεντινός παλαίμαχος επιθετικός (Μπάνφιλντ, Ρίβερ Πλέιτ, Φέγενορντ, Μπολόνια, Ίντερ, Λάτσιο), ο οποίος συνυπήρξε με τον συμπατριώτη του προπονητή της ΑΕΚ, στην Ιντερ (2003-2004).

«Έχει κάνει σπουδαία δουλειά όπου ήταν. Ξέρω πώς λειτουργεί και είναι ένας προπονητής που θα μπορούσε να έχει αυτή την ευκαιρία» πρόσθεσε, μιλώντας στο DSports Radio.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X