Ο Ουκρανός ΥΠΕΞ ώναξε «ελευθερία ή θάνατος» φορώντας μπουφάν της Ντιναμό Κιέβου!

Ο Ουκρανός ΥΠΕΞ ώναξε «ελευθερία ή θάνατος» φορώντας μπουφάν της Ντιναμό Κιέβου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μήνυμα πως η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας, από την πρώτη ημέρα καταδίκασε τη ρωσική εισβολή και πως δεν αναγνωρίζει την παράνομη προσάρτηση των ουκρανικών περιοχών, αλλά και ότι ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου, της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας όλων των λαών είναι το «Ιερό Ευαγγέλιο» της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, έστειλε από το Κίεβο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων με τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα μετά τη συνάντησή τους.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα, κατά την άφιξη του Νίκου Δένδια στο Κίεβο, ήχησαν οι σειρήνες στην ουκρανική πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα ο Έλληνας υπουργός να μεταφερθεί σε καταφύγιο. Το Κίεβο έχει δεχθεί από τη Δευτέρα επανειλημμένες επιθέσεις από ρωσικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα – καμικάζι, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε ανθρώπους και στοχοθέτησαν κυρίως ενεργειακές υποδομές.

Διαβάστε περισσότερα στο The Standard

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X