ΑΕΚ: Ξεχώρισε στη Τσεχία ο Μαδέσης

ΑΕΚ: Ξεχώρισε στη Τσεχία ο Μαδέσης

Ο αθλητής της ΑΕΚ ξεχώρισε στο αναπτυξιακό καμπ της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης της ΑΕΚ και ο Γιώργος Κοσμάς ήταν από τους αθλητές, που ξεχώρισαν στο αναπτυξιακό προπονητικό καμπ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για επίλεκτους U17 και U15 ετών, που έγινε στο Χάβιροφ της Τσεχίας από τις 10 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Οι νούμερο 1 αθλητές του ελληνικού πίνακα αξιολόγησης στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο επονομαζόμενο Eurotalents Development Camp II της ETTU για το 2022 κι άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις τόσο με την εικόνα τους στις προπονήσεις όσο και με τα αποτελέσματά τους στο εσωτερικό τουρνουά, το οποίο πάντοτε αποτελεί μέρος των συγκεντρώσεων προετοιμασίας. Ο 17χρονος Μαδέσης, που έχει και τη μεγάλη εμπειρία από διεθνείς εκδηλώσεις, κατέκτησε την πρωτιά στους φιλικούς αγώνες με το απόλυτο των νικών. Προς το τέλος του καμπ έπαιξαν το κλασικό τουρνουά. Συνολικά 24 αθλητές και αθλήτριες από 8 χώρες πήραν μέρος στο καμπ. Ο Αλέξανδρος Μαδέσης έδειξε ότι ήταν ανώτερος και πήρε την 1η θέση στο πουλ με 11 νίκες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ! Είχαν και έπαθλα οι αγώνες και ο αθλητής της ΑΕΚ πήρε κύπελλο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X