Η ΕΠΟ στέλνει το βίντεο από το πέναλτι που δεν έδωσε ο Τρεϊμάνις σε Πορτογαλία, Λετονία να δουν… τι έκαναν!

Η ΕΠΟ στέλνει το βίντεο από το πέναλτι που δεν έδωσε ο Τρεϊμάνις σε Πορτογαλία, Λετονία να δουν… τι έκαναν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ κινεί από χθες διαδικασίες προστασίας της ομάδας: Με επιστολή στην ΕΠΟ ζητά εξηγήσεις και να ενημερωθούν οι Ομοσπονδίες Λετονίας και Πορτογαλίας για τα κατορθώματα των διαιτητών στο Καραϊσκάκη στη φάση του πέναλτι.

Δεν θα ξεχαστεί εύκολα η διαιτησία Τρεϊμάνις και VAR στο «Γ.Καραϊσκάκης», ακυρώνοντας καραμπινάτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και αυτό γιατί δεν πρόκειται να το αφήσουν οι επιτελείς του Δικεφάλου, κινούμενοι με στόχο την προστασία της ομάδας!

Άμεσα, ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, ζητώντας εξηγήσεις και παράλληλα να ενημερωθούν οι Ομοσπονδίες Λετονίας και Πορτογαλίας για τα όσα έλαβαν χώρα στο «Γ.Καραϊσκάκης» από τους Τρειμάνις και Πινέιρο!

Στην ΚΕΔ ήταν σαφώς προβληματισμένοι από αυτό που συνέβη στο Φάληρο καθώς άπαντες είχαν την ίδια γνώμη με την αρχική απόφαση του Τρειμάνις και αδυνατούν να αντιληφθούν τι ακριβώς είδαν στο VAR, διακινδυνεύοντας να τινάξουν το ματς και το πρωτάθλημα στον αέρα.

Για καλή τύχη όλων το αποτέλεσμα παρέμεινε στο… ίδιο σημείο, ωστόσο, στην ΚΕΔ ψάχνουν την άκρη του νήματος και σκοπεύουν να προχωρήσουν τη διαδικασία, στέλνοντας το βίντεο της φάσης στις διεθνείς αρχές, και πιο συγκεκριμένα στην πορτογαλική και λετονική ομοσπονδία με τις οποίες η ΕΠΟ είναι σε συνεργασία για να έρχονται ξένοι διαιτητές.

Ουσιαστικά θέλει να τους καταστήσει κοινωνούς, εξηγώντας ίσως με την αποστολή του βίντεο γιατί δεν θα ξανακληθούν οι συγκεκριμένοι διαιτητές στην Ελλάδα. Πρόκειται ίσως για το πιο καραμπινάτο πέναλτι που έχει ακυρωθεί μέσω VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την εποχή της εγκατάστασης του video assistant referee στη χώρα μας και όλοι κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με το τι μπορεί να έχει συμβεί.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X