Κριστιάνο Ρονάλντο: Το αινιγματικό σχόλιο της αδερφής του Πορτογάλου με αποδέκτη τον Τεν Χαγκ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να αγοράσει γήπεδο γκολφ και να το... διαλύσει γιατί του χαλάει τη θέα στη βίλα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απόγευμα της Κυριακής ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε βασικός στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Νιουκάστλ. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που βρίσκεται στο βασικό σχήμα της ομάδας του μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Πιθανότατα ο Πορτογάλος σταρ επιστρατεύτηκε στο παιχνίδι εναντίον των «Magpies» λόγω του τραυματισμού του Άντονι Μαρσιάλ και του Μάρκους Ράσφορντ. Σε κάθε περίπτωση ο φάκος τον «συνέλαβε» να χαμογελά πριν την σέντρα, καθώς ενώθηκε ξανά με τον μέντορά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ωστόσο, η διάθεσή του… κατέρρευσε όταν ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αντικαταστάθηκε χωρίς να έχει βρει δίχτυα και δεν πήρε και πολύ καλά την απόφαση του προπονητή του.

Ο Τεν Χαγκ εξήγησε αργότερα ότι με τη Γιουνάιτεντ να έχει 4 παιχνίδια σε 10 αγώνες, έπρεπε να προστατεύσει τους επιθετικούς του, εξ ου και την αλλαγή, αλλά η αδερφή του επιθετικού δεν πήρε και πολύ καλά την εξήγηση του πρώην προπονητή του Άγιαξ.

Η Έλμα Αβέιρο δημοσίευσε μια εικόνα ενός άρθρου με τίτλο «Η αιτιολόγηση του Έρικ Τεν Χαγκ για την αντικατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο», με λεζάντα «Είναι πολύ αργά», μαζί με μερικά emojis αηδίας.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το αινιγματικό σχόλιο της αδερφής του Πορτογάλου με αποδέκτη τον Τεν Χαγκ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X