Πήγε στη «Χρυσή Μπάλα» με ρολόι αξίας 43 ευρώ ο Λεβαντόφσκι (ΦΩΤΟ)

Πήγε στη «Χρυσή Μπάλα» με ρολόι αξίας 43 ευρώ ο Λεβαντόφσκι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εμφανίστηκε στην εκδήλωση για την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» φορώντας ένα ρολόι αξίας μόλις… 43 ευρώ.

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που παρέλαβε στη διάρκεια της βραδιάς το βραβείο Μίλερ καθώς ήταν ο παίκτης που σημείωσε τα περισσότερα γκολ την περασμένη σεζόν.

Ο Λεβαντόφσκι εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Άνα, και φορώντας ένα πολύ στυλάτο κοστούμι, όπως άρμοζε στην περίσταση.

Αυτό, βέβαια, που έκανε εντύπωση ήταν το ρολόι που είχε στο χέρι του ο Λεβαντόφσκι καθώς οι πιο παρατηρητικοί είδαν ότι επρόκειτο για ένα ρολόι Unisex Casio Vintage που κοστίζει μόνο 43 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό, ο Πολωνός ήταν θύμα κλοπής όταν κατά την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα ένας οπαδός του όρμησε και του άρπαξε το ρολόι αξίας 70.000 που φορούσε. Ίσως από τότε να αποφάσισε να μην κυκλοφορεί με ακριβά αξεσουάρ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X