Μελισσανίδης: «Με τρελαίνει να βλέπω αυτή την ΑΕΚ - Μου θυμίζει την ομάδα του 90'!»

Μελισσανίδης: «Με τρελαίνει να βλέπω αυτή την ΑΕΚ - Μου θυμίζει την ομάδα του 90'!»
Photo Credits: INTIME

Έσταζε μέλι ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πολύ ικανοποιημένος από όσα βλέπει από την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και στα πρώτα παιχνίδια της Ένωσης. Και μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι του αρέσει τόσο πολύ που του θυμίζει την σπουδαία ΑΕΚ που είδαμε και θαυμάσαμε όλοι στις αρχές του 1990.

Ο Μελισσανίδης για την ΑΕΚ

-Για τη μάχη του τίτλου:

«Κανείς δεν ξέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Κάποτε ξέραμε από πριν τι θα γίνει. Πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Έχουμε έδρα, η διαδρομή θα δείξει. Και ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός, μια νοικοκυρεμένη ομάδα. Θέλω να το πάρει η ΑΕΚ φυσικά! Αλλά να σας πω κάτι, αν δεν το πάρει η ΑΕΚ, χίλιες φορές να το πάρει ο Παναθηναϊκός. Μεγάλη ομάδα είναι, μετά από τόσα χρόνια μπορεί να το δικαιούται. Στη διεκδίκηση όμως είναι και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, θα δούμε».

-Για την εικόνα της ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο που παίζει:

«Εμένα με τρελαίνει έτσι όπως παίζουμε! Βλέπω την ΑΕΚ και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Μου θυμίζει τη δική μου την ΑΕΚ του 90’! Θα έρθουν όμως και κακές στιγμές έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X