Πρόκληση από ΚΕΔ – Βρήκαν καλή την διαιτησία του ΑΕΚ-Απόλλων Πάτρας!

Έξαλλη η ΑΕΚ με την διαιτησία του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα
Photo Credits: INTIME

Πολύ καλούς βρήκε τους τρεις διαιτητές, ο παρατηρηρής της αναμέτρησης

Η ΑΕΚ κέρδισε δύσκολα τα παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα πέρασαν απαρατήρητα από του ανθρώπους της ΚΑΕ.

Φυσικά αναφερόμαστε στην απόδοση της διαιτητικής τριάδας που ένα εύκολο και ήρεμο σχετικά αγώνα, τον έκαναν «ροντέο» προκαλώντας εκνευρισμό στους παίκτες αλλά και στον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες. Μετά το τέλος του αγώνα η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ήταν έξαλλη με την διαιτησία, ειδικότερα του Τάσου Κάρδαρη που είναι και ο πιο έμπειρος από τους τρεις.

Πλέον οι νέες πληροφορίες ήρθαν για να ολοκληρώσουν το έργο. Σύμφωνα λοιπόν με αυτές, ο παρατηρητής της αναμέτρησης και προεδρεύων της (ακέφαλης) ΚΕΔ, Κώστας Μουζάκης, βρήκε καλή την απόδοση των τριών διαιτητών. Μιλώντας τους, τους είπε ότι τα πήγαν καλά και κέρδισε ο καλύτερος, τρελαίνοντας όσους είδαν τον αγώνα από το γήπεδο ή την τηλεόραση. Αν τέτοιες διαιτησίες θεωρούνται καλές, τότε τι να περιμένουμε από τις κακές.

Η ΑΕΚ προφανώς έχει μπει στο μάτι κάποιων, καθώς δεν την περίμεναν καλή φέτος. Το ξεκίνημα της ομάδας του Ηλία Καντζούρη έχει προκαλέσει ανησυχίες εκεί που νόμιζαν ότι είχαν σίγουρες τις θέσεις στην τετράδα. Την επόμενη αγωνιστική έρχεται το κρίσιμο παιχνίδι με το Περιστέρι και ας ελπίσουμε να μην ήταν προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X