GNTM: Η διπλή οικειοθελής αποχώρηση και ο εκνευρισμός των κριτών (VIDEO)

GNTM: Η διπλή οικειοθελής αποχώρηση και ο εκνευρισμός των κριτών (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατρεπτικό ήταν το GNTΜ5 την Δευτέρα το βράδυ καθώς η ξεκίνησε με μία σημαντική ανακοίνωση. Η Εβελίνα ενημέρωσε τις συμπαίκτριές της ότι θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του Star λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει.

«Σας μάζεψα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω. Δεν μπορώ να συνεχίσω. Νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ, οπότε αποφάσισα με όλη την ωριμότητα που έχω να αποχωρήσω και να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας για να μην έχω άλλα προβλήματα.

Έχω κάποια προβληματάκια με τα γόνατά, τα οποία χρειάζονται αγάπη, φροντίδα κι ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν… Θεώρησα ότι καλύτερο να πάρω την απόφαση που πήρα. Δεν γίνεται να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Να κάνετε το ίδιο, να συμπεριφέρεστε καλά και το ξεκατίνιασμα δεν βοηθάει κανένα» είπε η Εβελίνα, η οποία δήλωσε για το τελευταίο της σχόλιο πως δεν πιστεύει ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο στο GNTM.

Δείτε τη συνέχεια

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X