ΑΕΚ: Ερχεται σταθμός Προαστιακού στα 650 μέτρα από το κλειστό των Άνω Λιοσίων!

ΑΕΚ: Ερχεται σταθμός Προαστιακού στα 650 μέτρα από το κλειστό των Άνω Λιοσίων!
Photo Credits: INTIME

Έπεσαν οι υπογραφές για τον σταθμό του Προαστιακού κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ άνοιξε το δρόμο της ανάπτυξης στα Aνω Λιόσια και η δημιουργία της Logistic City, με περίπου 500 επιχειρήσεις, στην περιοχή αποτελεί πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ! 

Σήμερα στις 10 το πρωί, υπογράφτηκε η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Φυλής  και της Μονάδας Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ για το έργο: «Μετεγκατάσταση Μεταφορικών Επιχειρήσεων Ελαιώνα σε ακίνητο του Δήμου Φυλής», στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Φυλής. Το «παρών» έδωσαν ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Μιχαήλ Παπαδόπουλος και φυσικά ο Δήμαρχος της πόλης Χρήστος Παππούς.  

Το Mega Project στρέφει τα βλέμματα της παγκόσμιας κατασκευαστικής αγοράς και του Real Estate πάνω του αφού θα πρόκειται για τον μεγαλύτερο υποδοχέα του είδους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η είδηση; Στα 650 μέτρα από το ΣΠΙΤΙ της ΑΕΚ, το Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, θα ξεκινήσει η κατασκευή σταθμού του νέου κλάδου του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, ενώ στο μέλλον θα κατασκευαστεί και σταθμός σιδηροδρόμου σταθερής τροχιάς. Μάλιστα προκειμένου να υπάρχει άμεση πρόσβαση και από το λιμάνι του Πειραιά έχει ζητηθεί η ολοκλήρωση της Περιφερειακής Αιγάλεω μέσω της Λεωφόρου Σχιστού με ένα τούνελ ουσιαστικά παρακάμπτοντας όλη την κίνηση από τον Πειραιά μέσω της Εθνικής δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη «ανάσα» στο κυκλοφοριακό της πόλης. Σημασία έχει όμως πως οι εργασίες για τον σταθμο προαστιακού θα ξεκινήσουν αμεσα και με τον τρόπο αυτό πολύ σύντομα ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει την δυνατότητα να πηγαίνει στο Παλάτι της Βασίλισσας και με μέσο σταθερής τροχιάς. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Πολύ σύντομα θα έρθουν κι άλλα νέα με πολύ πιο άμεση εμπλοκή της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου που στην πορεία θα αναδείξουν την περιοχή του κλειστού σε προορισμό. Η αρχή έγινε…

Πηγή: sport.news-24.gr

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X