Ειρωνικός o Γκουαρντιόλα για τη διαιτησία: «Αυτό είναι το Aνφιλντ»

Ειρωνικός o Γκουαρντιόλα για τη διαιτησία: «Αυτό είναι το Aνφιλντ»
Photo Credits: INTIME

«Αιχμηρός» ο Πεπ Γκουαρντιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξοργισμένος ο Πεπ Γκουαρντιόλα από τη διαιτησία του χθεσινού Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι.

Η απόφαση να ακυρωθεί γκολ του Φιλ Φόντεν στο 53ο λεπτό μετά από χρήση VAR για φάουλ του Έρλινγκ Χάαλαντ στον Φαμπίνιο λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα εξόργισε τον κόουτς των «Πολιτών».

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ (1-0).

Αναλυτικά:

«Πριν το ματς ο διαιτητής είπε στους βοηθούς μου πως δεν πρόκειται να σφυρίζει τα φάουλ εκτός κι αν είναι πεντακάθαρα. Σε όλο το παιχνίδι έδειχνε ‘παίζετε’, εκτός από το γκολ που πετύχαμε. Εκεί δεν έδειξε ‘παίζετε’. Όταν έχεις πει αυτό το πράγμα, δεν μπορείς να ακυρώνεις το γκολ. Αυτό είναι το Ανφιλντ. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε όπως ήθελα και δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου».

Όταν ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του συναδέλφου του, είπε: «Άκουσα πολλούς να λένε πως το γήπεδό μας έπαιξε ρόλο στην απόφαση. Πιστεύω συμφωνούμε όλοι πως έγινε φάουλ στον Φαμπίνιο, έτσι; Κι επίσης ο Χάαλαντ κάνει φάουλ και στον Άλισον».

Με το χθεσινό αποτέλεσμα η Σίτι έμεινε στους 23 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Τότεναμ στο -4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ μετά από 10 αγώνες. Η Λίβερπουλ είναι 8η με 13 βαθμούς αλλά σε 9 αγώνες.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X