Ρίβερ Πλέιτ: Aνατριχίλα στο «αντίο» του Γκαγιάρδο (VIDEO)

Ρίβερ Πλέιτ: Aνατριχίλα στο «αντίο» του Γκαγιάρδο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μετά από οκτώ χρόνια και 9 τίτλους ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Λύγισε» το Μονουμεντάλ στο «αντίο» του Μαρσέλο Γκαγιάρδο στη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο 46χρονος τεχνικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της αγαπημένης του Ρίβερ, μετά από οκτώ χρόνια θητεία, όπου κατέκτησε 2 Copa Libertadores, 1 πρωτάθλημα Αργεντινής, 1 Copa Sudamericana, 3 Κύπελλα και 2 Super Cup.

Η αναμέτρηση της Ρίβερ με την Ροσάριο Σεντράλ ήταν η τελευταία για τον θρυλικό προπονητή των «εκατομμυριούχων» στον πάγκο τους, με το τελικό 1-2 να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Το Μονουμεντάλ ήταν κατάμεστο μιας και οι φίλοι της ομάδας θέλησαν να αποχαιρετήσουν έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της ομάδας, με τον Γκαγιάρδο να λυγίζει στο αντίο του.

Ο Αργεντινός τεχνικός στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, αφού μια πορεία οκτώ χρόνων φτάνει στο τέλος της.

Οι ιθύνοντες της Ρίβερ, μάλιστα παρέταξαν όλα τα τρόπαια που κατέκτησε ο 46χρονος τεχνικός, ενώ του απένειμαν και αναμνηστική πλακέτα για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα τους.

Δείτε εδώ:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X