Ο Κάκος ξόρκισε τα «ερυθρόλευκα φαντάσματα»: «Επιθετικό φάουλ στη φάση που ζητά πέναλτι ο Ατρόμητος»

Ο Κάκος ξόρκισε τα «ερυθρόλευκα φαντάσματα»: «Επιθετικό φάουλ στη φάση που ζητά πέναλτι ο Ατρόμητος»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Κάκος ξόρκισε τα «ερυθρόλευκα φαντάσματα». «Επιθετικό φάουλ στη φάση που ζητεί πέναλτι ο Ατρόμητος», είπε στο Open.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρος για την τελευταία φάση του ΑΕΚ – Ατρόμητος, στην οποία η ομάδα του Περιστερίου ζήτησε πέναλτι για τράβηγμα του Μάνταλου στον Σουάρεθ, ήταν ο Τάσος Κάκος.

Σχoλιάζοντας στο Open τις επίμαχες φάσεις για την 8η αγωνιστική της Superleague, ο Τάσος Κάκος είπε: «Στη φάση του πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης καθώς ο Μαυρομμάτης ανέτρεψε τον Μάνταλο και ο διαιτητής καταλόγισε σωστά το πέναλτι».

Για να ακολουθήσει το σχόλιο του για την τελευταία φάση: «Ο Σιδηρόπουλος έκανε σοβαρό λάθος καθώς στο πέναλτι που ζητάει ο Ατρόμητος στο 97′, παρά το ότι όντως υπάρχει επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης, έληξε κατευθείαν το παιχνίδι και έτσι δεν έδωσε την ευκαιρία στο VAR να δει τη φάση».

Δείτε ξανά τη φάση:

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X