Γκριεζμάν για Ατλέτικο Μαδρίτης: «Συγγνώμη για το κακό που μπορεί να έκανα όταν έφυγα»

Γκριεζμάν: Κοντά σε συμφωνία Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο για μείωση της οψιόν αγοράς του
Photo Credits: INTIME

Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη στην Ατλέτικο Μαδρίτης ένιωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγγνώμη στην Ατλέτικο Μαδρίτης ζήτησε ο Αντουάν Γκριεζμάν!

Ο Γάλλος επιθετικός θέλησε να απολογηθεί για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος» το 2019 όταν έκανε τα πάντα για να πάει στην Μπαρτσελόνα.

«Το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να ξεκινήσω στην αρχή της σεζόν με απογοήτευσε, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο καλύτερα μπορούσα, είτε ως μπαίνοντας ως αλλαγή είτε ως βασικός. Αύριο θα είμαι χαρούμενος, γιατί τα παιδιά μου θα με ρωτήσουν αν έβαλα γκολ και μπορώ να τους πω ναι.

Είμαι περήφανος που μπόρεσα να υπογράψω και να γίνω ξανά παίκτης της Ατλέτικο. Στο τέλος ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι οι άνθρωποι θέλουν να το ακούσουν από το στόμα μου.

Ζητώ συγγνώμη για το κακό που μπορεί να τους έχω κάνει. Αλλά η μεγαλύτερη συγχώρεση που ζητάω είναι μέσα απ’ το γήπεδο, δίνοντας τα πάντα για την ομάδα. Είμαστε στον σωστό δρόμο» ήταν τα λόγια του Γκριεζμάν μετά την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X