Πάμε Νέα Φιλαδέλφεια, έχει πάρτι - Η ΑΕΚ για 4η σερί νίκη με Ατρόμητο στο «σπίτι» μας! (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Πάμε Νέα Φιλαδέλφεια, έχει πάρτι - Η ΑΕΚ για 4η σερί νίκη με Ατρόμητο στο «σπίτι» μας! (16:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου υποδέχεται τον Ατρόμητο εκεί όπου σκοπός είναι το «4Χ4» στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κυριακή ήρθε και οι φίλοι της ΑΕΚ την περίμεναν πως και πως για να δουν πάλι την αγαπημένη τους ομάδας στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η Ενωση υποδέχεται τον Ατρόμητο (16:00, Cosmote Sport 1, LIVE enwsi.gr) στο δεύτερο ματς στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Για ακόμη ένα ματς, πάνω από 33.000 φίλοι της ομάδας θα βρίσκονται στο Ναό της Νέα Φιλαδέλφειας, με το μήνυμα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να είναι ξεκάθαρο:

«Στηρίζουμε την ομάδα, μόνο με φωνή, τραγούδι και παλμό, για να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος πιθανής τιμωρίας της έδρας, την ώρα που το επόμενο εντός έδρας ματς, είναι με τον ΠΑΟΚ».

Οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να δυναμιτίσουν το κλίμα, ενώ έχουν αρχίσει από μέσα στην εβδομάδα τα… δικά τους, για τον διαιτητή της αναμέτρησης. Οι «κυανόλευκοι» πολύ πιθανό να προκαλέσουν για να… τσιμπήσουν την τιμωρία της ΑΕΚ εν όψει ΠΑΟΚ, όμως χρειάζεται ψυχραιμία τόσο από τον κόσμο όσο και από τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η Ενωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τον Ματίας Αλμέιδα να αφήνει εκτός τους Σιντιμπέ, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ, Τζαβέλλα λόγω διαφόρων προβλημάτων τραυματισμού.

Την ίδια ώρα, οι Στάνκοβιτς, Γαλανόπουλος επιστρέφουν. Σημαντικές εκπλήξεις από τον Αργεντινό τεχνικό δεν υπάρχουν με την Ένωση να έχει ως… μπούσουλα το ματς με τον Ιωνικό όπου έκανε εύκολο το έργο της από το 26’ που προηγούνταν με 2-0 και έφτασε στο φινάλε στο ευρύ 4-1!

Οι «κιτρινόμαυροι» θα κατέβουν με τη… συνταγή των τελευταίων αγώνων. Ο Αθανασιάδης θα κρατήσει τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, με τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Μοχαμάντι να είναι η τετράδα στην άμυνα. Ο Σιμάνσκι θα είναι στο «6» με τους Γκατσίνοβιτς και Ελίασον μπροστά του και τον Πινέδα στην κορυφή του ρόμβου. Στην… αιχμή του δόρατος θα βρίσκονται οι Σέρχιο Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία.

Το πλάνο του Ατρόμητου

Ο Κρις Κόλμαν από την πλευρά του έκανε προετοιμασία με έξτρα ψυχολογία και… ηρεμία λόγω του τριπόντου κόντρα στον ΠΑΣ.

Οι Περιστεριώτες θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα, αφού άπαντες είναι διαθέσιμοι για τον Ουαλό τεχνικό.

Για τους «κυανόλευκους», ο Γιαννιώτης αναμένεται κάτω από τα γκολποστ, με τους  Κεσχρίντα, Χατζηϊσαΐας, Μαυρομμάτης και Ντε Μποκ να βρίσκονται στην άμυνα. Στον χώρο του κέντρου αναμένεται να βρίσκονται οι Γκονζάλες, Κούεν και Φριντζόνσον. Δεξιά στην επίθεση ο… παλιός γνώριμος Βίκτωρ Κλωναρίδης, αριστερά ο Ρομπάιγ και μπορστά ο Κιάρτανσον.

Oι διαιτητές του ΑΕΚ – Ατρόμητος

  • Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
  • Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης, Κωνσταντίνου
  • 4ος διαιτητής: Βεργέτης
  • VAR: Γκορτσίλας, Πάτρας

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X