Παρί Σεν Ζερμέν: Κοιτάζει Ζοάο Φέλιξ, αν φύγει ο Μέσι

Ιβάν Τόνεϊ: Εξέθεσε οπαδό που του έστειλε ρατσιστικό μήνυμα
Photo Credits: INTIME

Στην Παρί Σεν Ζερμέν κοιτάνε στον Ζοάο Φέλιξ το μέλλον της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Ζοάο Φέλιξ και τον Σιμεόνε πιο μακριά από ποτέ, οι ομάδες, οι πιθανοί προορισμοί και τα σενάρια για το μέλλον του Πορτογάλου επανήλθαν δυναμικά τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με την «AS», οι σχέσεις του 22χρονου με τον Αργεντινό κόουτς έχουν υποστεί ολική ρήξη λόγω των περιορισμένων αγωνιστικών λεπτών που παρέχει ο τεχνικός των Μαδριλένων στον επιθετικό, ο οποίος πλέον βλέπει το μέλλον του μακριά από τη Μαδρίτη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία από τις ομάδες που θα μπορούσε να εξετάσει το όνομά του για το καλοκαίρι του 2023, σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημοσιογράφο Μπρούνο Αντράντε. Το κείμενό το στο «Mais Futebol» με τίτλο «Ζοάο Φέλιξ, δεν ωφελεί να φυτεύεις πορτοκάλια ελπίζοντας να μαζέψεις γκουάβα», σημειώνει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αντιμετώπισε ποτέ τον Ζοάο σαν παίκτη των120 εκατομμυρίων ευρώ. Κι ο Ζοάο, με τη σειρά του, δεν συμπεριφέρθηκε ποτέ σαν παίκτης 120 εκατομμυρίων.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε στο Twitter του τον εξής προβληματισμό σήμερα το πρωί (15/10): «Η Παρί Σεν Ζερμέν θα κυνηγήσει τον Ζοάο Φέλιξ, ειδικά αν χάσει τον Μέσι το 2023: ναι ή σίγουρα;».

Θυμίζουμε βέβαια ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και στην Ατλέτικο δεν προκύπτει από κάπου ότι σκέφτονται την παραχώρησή του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X