Ταλιμπάν του συστήματος Κλάτενμπεργκ ο Ατρόμητος

Ταλιμπάν του συστήματος Κλάτενμπεργκ ο Ατρόμητος

Ο Γκρανκάσας ξεμπροστιάζει τις προσπάθειες του Ατρόμητου να βάλει φωτιά στο ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμιά έκπληξη φυσικά που ο Ατρόμητος λειτούργησε στη συγκεκριμένη συγκυρία σαν μέσο δημιουργίας εντυπώσεων και κλίματος σε βάρος της ΑΕΚ. Παραδοσιακά η ομάδα του Περιστερίου επί Σπανού, από τις μεγάλες ομάδες έχει μόνιμο στόχο την ΑΕΚ και με την ΑΕΚ φροντίζει πάντα να δημιουργεί κλίμα.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αποτελεί κομμάτι του σκληρού πυρήνα στήριξης στην κατάσταση που έχει επιβληθεί στην Λίγκα. Έχει την θέση του αναπληρωτή προέδρου με την εκπρόσωπο του και η στάση της σε όλες τις συνεδριάσεις της Super League 1, είναι να κάνει τον… αντίλαλο των Μαρινάκη – Καραπαπά κι όποτε χρειάζεται να τους συμπληρώνει. Σε μια φάση λοιπόν που το παράνομο σχέδιο της προεδρίας της Λίγκας περί επαγγελματικής διαιτησίας ελεγχόμενης από τον Ολυμπιακό μέσω Κλάτενμπεργκ παίζει τα ρέστα του, καμιά έκπληξη που στο προσκήνιο βγαίνει ο Ατρόμητος.

Για όσους επίσης το έχουν ξεχάσει να θυμίσουμε το εξής πολύ σημαντικό: Όλη η ιστορία με τη γνωστή συνάντηση στην Τρούμπα που έγινε γνωστή μέσω φωτογραφιών, αφορούσε βασικά τον Ατρόμητο. Με δικά του στελέχη είχε εκείνη την συνάντηση ο Κλάτενμπεργκ. Και παρά το γεγονός πως είχε συνάντηση μυστική στην Τρούμπα με στελέχη του Ατρομήτου, κανείς δεν κατηγόρησε τον Κλάτενμπεργκ πως αυτό έγινε μια ευνοϊκή διάθεση στην ομάδα του Περιστερίου. Όσοι διαμαρτυρήθηκαν φυσικά κι αναφέρονταν στις σχέσεις του Άγγλου με τον Ολυμπιακό. Το γιατί ερμηνεύθηκε έτσι, ας το ψάξουν κι ας μας το εξηγήσουν οι νυν διαμαρτυρόμενοι της ΠΑΕ του κ. Σπανού.

Μην ξεχνάμε επίσης, πως ο Ατρόμητος επί προεδρίας Κλάτενμπεργκ αποτέλεσε μοναδικό φαινόμενο ΠΑΕ, της οποίας αντιπροσωπεία έγινε δεκτή από την τότε ΚΕΔ σε συνάντηση ανήμερα(!) σημαντικού αγώνα με την ΑΕΚ! Μιλάμε δηλαδή για Ταλιμπάν της κατάστασης Κλάτενμπεργκ, που δεν το κρύβουν μάλιστα. Αντίθετα, θέλουν και να φαίνεται όπως μας δείχνει και η περίσταση τώρα με τα καραγκιοζιλίκια για τον Σιδηρόπουλο.

Εννοείται λοιπόν πως σε μια πολύ κρίσιμη καμπή με την ΑΕΚ να έχει πάρει πάνω της αγωνιστικά και το νέο γήπεδο να έχει προκαλέσει έκρηξη συσπείρωσης κι έκφρασης δυναμικής του κόσμου της, το συγκεκριμένο ματς και τον συγκεκριμένο αντίπαλο οι μόνιμοι και βασικοί εχθροί της ΑΕΚ τον βλέπουν σαν εξαιρετική περίπτωση για να δημιουργηθεί οποιουδήποτε είδους πρόβλημα θα μπορούσε να δημιουργηθεί. Η πρόκληση που ξεκίνησε με την επιστολή στον Σιδηρόπουλο, φυσικά θα εξελιχθεί και με την παρουσία τους την Κυριακή. Έρχονται για να μη κυλήσει αυτό το ματς ήσυχα. Απλό είναι. Το τι πρέπει να κάνουμε εμείς είναι προφανές. Ο Ατρόμητος αποτελεί έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο για να είμαστε ακόμη περισσότερο προσεκτικοί.

Είναι τέλος, από τις ομάδες που αρνήθηκαν να τιμήσουν την ΑΕΚ στην εκδήλωση των εγκαινίων του νέου μας γηπέδου. Κι αυτό δεν έγινε τυχαία φυσικά. Κανείς απ΄όσους δεν έδωσαν το παρών, τέσσερις ήταν, δεν το έκανε τυχαία. Όλοι ήθελαν να δηλώσουν κάτι. Και οι τέσσερις το ίδιο…

Ο Γκρανκάσας

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X