Marca: «Η υπόσχεση που δεν τήρησε η Παρί στον Εμπαπέ ήταν η αποχώρηση του Νεϊμάρ»

Marca: «Η υπόσχεση που δεν τήρησε η Παρί στον Εμπαπέ ήταν η αποχώρηση του Νεϊμάρ»
Photo Credits: INTIME

Ο Εμπαπέ φέρεται να μην ήθελε τον Νεϊμάρ στην ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Νεϊμάρ εκτός Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως ήθελε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το τι τελικά ισχύει και για ποιο λόγο το γυαλί φαίνεται πως έχει πια σπάσει και δεν διορθώνεται, ανάμεσα στον νεαρό στράικερ και τους Παριζιάνους.

Όπως αναφέρει η «Marca» του Μεξικό, αιτία της τωρινής κατάστασης είναι οι υποσχέσεις που δεν μπόρεσε να τηρήσει η Παρί Σεν Ζερμέν στον Γάλλο άσο.

Συγκεκριμένα, ο Εμπαπέ είχε ζητήσει την αποχώρηση του Νεϊμάρ από τον σύλλογο, καθώς σύμφωνα με εκείνον η έλλειψη επαγγελματισμού του Βραζιλιάνου βλάπτει την ομάδα. Ο Νεϊμάρ τελικά παρέμεινε στην Παρί, αφού καμία ομάδα δεν μπορούσε να τον αγοράσει λόγω του συμβολαίου του, το οποίο, μάλιστα, ανανεώθηκε αυτόματα μέχρι το 2027.

Έτσι, από τον Ιούλιο όπου ανακοινώθηκε η παραμονή του Βραζιλιάνου, ο Εμπαπέ ξεκίνησε να σκέφτεται θετικά την αποχώρηση του από την Γαλλία, καθώς όπως αναφέρεται από την ίδια πηγή, δεν μπορεί να εμπιστευτεί ξανά την Παρί Σεν Ζερμέν.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X