Λίνεκερ: «Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές, να το αποκαλύψουν οι ίδιοι πριν από τον Μουντιάλ»

Λίνεκερ: «Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές, να το αποκαλύψουν οι ίδιοι πριν από τον Μουντιάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος υποστήριξε ότι γνωρίζει δύο ποδοσφαιριστές που είναι ομοφυλόφιλοι και τους ζήτησε να το αποκαλύψουν για αν στείλουν μήνυμα εν όψει του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των Λέστερ, Έβερτον, Μπαρτσελόνα, Τότεταν, Γκάρι Λίνεκερ αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία, αποκαλύπτοντας πως δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζει είναι γκέι.

Στη χώρα της Μέσης Ανατολής, όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο από τον επόμενο μήνα, η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη και τιμωρείται με επτά χρόνια φυλάκιση.

Ο Λίνεκερ εξέφρασε την άποψη ότι αν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποκάλυπταν τη σεξουαλική τους προτίμηση, τότε θα έστελναν ένα ισχυρό μήνυμα στον κόσμο.

Ερωτηθείς γιατί οι παίκτες είχαν αρνηθεί να βγουν μέχρι στιγμής, ο παλαίμαχος Άγγλος άσος είπε: «Φόβος. Φόβος για το άγνωστο, φαντάζομαι. Ίσως ανησυχούν για το τι μπορεί να σκέφτονται οι συμπαίκτες τους, αν και μάλλον γνωρίζουν ήδη.

Θα ήταν υπέροχο αν ο ένας ή κι οι δύο έβγαιναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο να το πουν. Θα ήταν καταπληκτικό. Γνωρίζω ότι κάποιοι ήταν πολύ κοντά και το σκέφτηκαν. Υπάρχει ένα ζευγάρι που ξέρω, αλλά προφανώς δεν είναι δική μου δουλειά να πω ποιοι είναι.

Πάντα θα υπάρχουν μερικοί ηλίθιοι. Αλλά είναι εύκολο για μένα να το πω γιατί δεν είμαι σε αυτή τη θέση. Σίγουρα, αν ήμουν μάνατζερ ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή, αν ήξερα ότι ένας από τους παίκτες μου ήταν ομοφυλόφιλος, αν το ήξερα ακόμα κι αν ήταν κορυφαίος θα έλεγα: Γίνε ο πρώτος».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X