Τσατάλης: «Να μην επαναληφθούν όσα έγιναν με Ιωνικό, κινδυνεύει σοβαρά η ΑΕΚ»

Τσατάλης: «Να μην επαναληφθούν όσα έγιναν με Ιωνικό, κινδυνεύει σοβαρά η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης μίλησε για τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στο πρώτο ματς της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο έκρουσε ο Τάσος Τσατάλης, μέσω παρέμβασής του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης

«Υπάρχει αναστάτωση εντός της ομάδας από την επόμενη μέρα, μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό. Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει η εντύπωση σε κανέναν πως δεν ασχολήθηκαν οι υπεύθυνοι του γηπέδου και της διοίκησης με όλα τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά τη διεξαγωγή του πρώτου επίσημου ματς στην Opap Arena. Πραγματικά το έχω ζήσει αυτό από πρώτο χέρι. Υπάρχει ξεκάθαρη και σαφής εικόνα για όλα τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν τόσο με τις συνθήκες της ασφαλούς παρακολούθησης του αγώνα για αρκετό καιρό όσο και για την διασφάλιση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα η ΑΕΚ.

Υπάρχουν δύο πτυχές: η πρώτη αφορά στην ομαλή παρακολούθηση του αγώνα και η δεύτερη για να έχει η ομάδα τον κόσμο της. Εδώ δεν πρόκειται περί τρομολαγνείας. Είναι ορατός ο κίνδυνος, σε επανάληψη όσων έγιναν με τον Ιωνικό, η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Αυτό το συμπέρασμα η νομική μας υπηρεσία το έβγαλε πολύ πριν μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό. Ακόμα και για VAR δευτερόλεπτα και κυρίως για το VAR. Το VARείναι άλλη ιστορία. Αν ο άνθρωπος που είναι στο VAR δεν δώσει ΟΚ για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και σε μία τέτοια περίπτωση η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τεράστιο πρόβλημα. Είναι μεγάλη ήττα για την ΑΕΚ, από τη στιγμή που υπάρχει τεράστια ζήτηση για την παρουσία του κόσμου, να μην έχει τον κόσμο της στο πλευρό της».

Σε ό,τι αφορά την παράνομη είσοδο: «Έχουμε εστιάσει σε τρία σημεία. Τη βελτίωση του ελέγχου, για την απόλυτη σωστή λειτουργία στα τουρνικέ, τη σωστή φύλαξη στις εισόδους και η προσπάθεια να αποκοπεί κάθε είδους αλλαγή πρόσβασης σε άλλες θύρες. Έχουν γίνει πάρα πολλές παρεμβάσεις. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, θα περιοριστούν στο ελάχιστο δυνατό τα όποια προβλήματα. Χρειάζεται χρόνος για να φτάσει στην απόλυτη η κατάσταση λειτουργικότητας στο νέο γήπεδο, το οποίο δεν λειτουργεί ακόμα στο 100% από τη στιγμή που άνοιξε. Επαναλαμβάνω πως υπάρχουν κάποια πράγματα για τα οποία μπορείς να ζητάς λίγη ανοχή, ενώ σε άλλα μπορείς να τα εξασφαλίζεις και οι διαφορές θα είναι αισθητές στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για τα παράπονα που υπήρξαν από μερίδα κατόχων διαρκείας για τη θέση στο γήπεδο, απάντησε: Από την επόμενη μέρα από τον αγώνα με τον Ιωνικό, έρχονται σε επαφή οι υπεύθυνοι για να βρεθούν λύσεις. Πολλά έχουν βρει τη λύση τους και πολλά από αυτά θα έχουν επιλυθεί.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X