Τα ρίχνει στη διαιτησία ο Σωκράτης: «Δόθηκαν κάρτες χωρίς καμιά εξήγηση!»

Τα ρίχνει στη διαιτησία ο Σωκράτης: «Δόθηκαν κάρτες χωρίς καμιά εξήγηση!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στην Καραμπάχ αναφέρθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να λέει πως ο διαιτητής έδωσε κάποια φάουλ και κάρτες χωρίς εξήγηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπου έπειτα από τόσα ματς που δεν είχαμε κερδίσει στο Europa League ήρθαμε εδώ για να διαφυλάξουμε την εστία μας αρχικά και στη συνέχεια αν μπορέσουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά και στιγμές που δεν ήμασταν καλοί, όπως το πρώτο 20λεπτο. Μετά από μία τόσο δύσκολη περίοδο καταφέρνουμε και χτίζουμε κάτι καλό.

Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και εμείς οι παίκτες να προσπαθούμε για το καλύτερο. Σήμερα υπήρχαν στιγμές που έπρεπε εμείς από πίσω να παίξουμε περισσότερο, αλλά σε ένα γήπεδο, που κατά τη γνώμη μου είχε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και με έναν διαιτητή που ειδικά στο 2ο ημίχρονο έδωσε κάποια φάουλ και κάποιες κάρτες χωρίς εξήγηση, πιστεύω το 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X