Έχει το καλύτερο γήπεδο, την καλύτερη ομάδα και θα δώσει μάχες όπως πάντα, μόνη εναντίον όλων!

Έχει το καλύτερο γήπεδο, την καλύτερη ομάδα και θα δώσει μάχες όπως πάντα, μόνη εναντίον όλων!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τον «πόλεμο» του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ύστερα από 19,5 χρόνια έχει το σπίτι της, την έδρα της, τη γηπεδάρα της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και ύστερα από 4,5 χρόνια έχει και μια ΟΜΑΔΑ με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Το πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα του Αλμέιδα, είναι κάτι που δεν μπορεί να εκτιμηθεί αυτή τη στιγμή. Μην ξεχνάμε και την ιδιαιτερότητα της φετινής σεζόν λόγω της μεγάλης διακοπής για το Μουντιάλ.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι το εξής. Οτι από τη στιγμή που έχουμε ως δεδομένα και την «καυτή» πλέον έδρα της ΑΕΚ και την δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και κατόπιν η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά στην ομάδα, βλέπουν μπροστά τους – και πολύ καλά κάνουν – μόνο το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Πού και αυτό θα είναι μια μάχη. Μία από τις πολλές μάχες του «πολέμου» του πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες, βαδίζοντας στα χνάρια του Παναθηναϊκού, έκαναν κι αυτοί το «κομμάτι» τους, στέλνοντας επιστολή στην ΚΕΔ και διαμαρτυρόμενοι για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ατρόμητος όπως… ΠΑΟ

Είδαν προφανώς ότι το… μπούλινγκ του ΠΑΟ απέδωσε καρπούς και μάλιστα εις διπλούν! Τόσο με τη διαιτησία στο ΠΑΟ-ΑΕΚ, όσο και με την διάθεση του Σιδηρόπουλου ως VARίστα στο ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης. Και μπορεί ο Γιάννης ο Καραλής, να τους απάντησε όπως πρέπει, αλλά εδώ μιλάμε για έναν non stop «πόλεμο» κατά της ΑΕΚ, τη στιγμή που είναι η μοναδική ομάδα που έχει «χτυπηθεί» από τη διαιτησία, με αποτέλεσμα να έχει αλλοιωθεί η βαθμολογία.

Το ιστορικά αποδεδειγμένο «όλοι τους και μόνοι μας», βρίσκει ξανά απόλυτη εφαρμογή στην ΑΕΚ. Προσπαθήστε δηλαδή να φανταστείτε τι θα γινόταν από τα «ερυθρόλευκα» Μέσα επιρροής και από τους δήθεν αντικειμενικούς, αν η «Ενωση» ήταν σήμερα πρώτη στη βαθμολογία με έξι πόντους διαφοράς, έχοντας 5-0 πέναλτι υπέρ της. Βασικά χρειάζεται να διαθέτει κανείς επιστημονική φαντασία, μόνο και μόνο για να φανταστεί ότι μπορεί η ΑΕΚ να έχει 5-0 πέναλτι και να της δίνονται τέτοια πέναλτι.

Τα έχουμε γράψει από το καλοκαίρι κιόλας, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ότι φέτος ο «πόλεμος» κατά της ΑΕΚ θα είναι πιο έντονος, πιο βρώμικος, πιο ύπουλος και πιο πολυμέτωπος από ποτέ.

Και είναι σίγουρο ότι ακόμα είμαστε στην αρχή. Το ότι η ΑΕΚ έχει πλέον το πιο όμορφο, το πιο σύγχρονο γήπεδο, που παράλληλα είναι και η πιο «καυτή» έδρα, δεν μπορούν να το… χωνέψουν. Πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται και από μια ομάδα που αποδίδει και το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Θέλουν να… βγουν κι από πάνω μέσω της άθλιας προπαγάνδας τους!

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει, με την ΑΕΚ να είναι πρώτη σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες που αφορούν στο ποδόσφαιρο, να είναι τελευταία σε όλες τις κατηγορίες που αφορούν στη διαιτησία και να προσπαθούν οι «άλλοι» μέσω μιας άθλιας προπαγάνδας, να… βγουν κι από πάνω και να την παρουσιάζουν και ευνοημένη από τους ορισμούς διαιτητών!

Γιατί περί άθλιας προπαγάνδας πρόκειται όταν κάνεις συνεχώς το άσπρο… μαύρο ή όταν κάνεις μπούλινγκ προκειμένου να προκαταβάλεις τη διάθεση των διαιτητών, Ελλήνων ή ξένων. Κι όταν τους απαντάς με στοιχεία, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με αριθμούς που τους ξεμπροστιάζουν, να σου λένε ότι κάνεις εσύ… προπαγάνδα!

Θα θέλαμε πραγματικά, με την ψυχολογία μας να είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, αφενός λόγω της γηπεδάρας της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και αφετέρου λόγω του ποδοσφαίρου που αποδίδει η ομάδα, να μην ασχολούμαστε μαζί τους. Αλλά και να θες ν’ αγιάσεις, δυστυχώς δεν μπορείς. Δεν σε αφήνουν…

Ολα τα αμφισβητούμενα μονίμως κατά της ΑΈΚ και υπέρ των… άλλων!

Και σε κάθε περίπτωση, επειδή προφανώς πάντα θα υπάρχουν φάσεις, στις οποίες θα διαφωνούμε μέχρι την… Δευτέρα Παρουσία, ακόμα κι αν τις θεωρήσουμε όλες μα όλες αμφισβητούμενες, ε δεν γίνεται όλα τα αμφισβητούμενα στην ΑΕΚ να σφυρίζονται εναντίον της και στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό υπέρ τους. Οπως και στον ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια.

Γιατί, δεν είναι μόνο τα πέναλτι που είναι 5-0 για τον ΠΑΟ, 4-0 για τον ΟΣΦΠ, 1-1 για τον ΠΑΟΚ και 0-3 για την ΑΕΚ. Είναι και τα φάουλ, είναι και οι κίτρινες και όλα όσα καταγράψαμε αναλυτικά τις προηγούμενες μέρες και στην «ΩΡΑ». Το ξαναγράφω, κλείνοντας. Σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες που «μιλάει» το ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ είναι πρώτη. Οπου «μιλάει» η διαιτησία, η ΑΕΚ είναι τελευταία! Ε, δεν γίνεται αυτό, ρε παιδιά! Και να ανεχόμαστε κιόλας την προπαγάνδα από πάνω, ότι η ΑΕΚ ελέγχει την ΕΠΟ και κάθε είδους αστειότητα.

Υ.Γ.: Μια είναι η ξεκάθαρη απάντηση στο κουτοπόνηρο ερώτημα «δηλαδή δεν θέλετε το VAR». Φυσικά και θέλουμε το VAR. Και μακάρι να υπήρχε στην εικοσαετία όπου «βιάστηκαν» και το ελληνικό ποδόσφαιρο και η νοημοσύνη μας. Αλλά, ας μην κοροϊδευόμαστε και… μεταξύ μας, κύριοι. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά και έχουμε ήδη πολλά παραδείγματα, ότι αν μια διαιτησία έχει τη διάθεση να σε «πιστολιάσει», θα βρει τον τρόπο και με το VAR. Η ΑΕΚ, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, έχασε με διαιτητική κλοπή, δύο Κύπελλα, ένα χωρίς VAR και ένα με VAR.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X