Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Κουντέ για το Clasico

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Κουντέ για το Clasico
Photo Credits: INTIME

O τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι μπορεί και πάλι να βασίζεται στον Ζιλ Κουντέ, ο οποίος επιστρέφει για το Clasico sτο κέντρο της άμυνας των Καταλανών.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάβι μπορεί και πάλι να βασίζεται στον Ζιλ Κουντέ, ο οποίος επιστρέφει για το Clasico sτο κέντρο της άμυνας της Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει η «AS», ο Κουντέ έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, μπορεί και πάλι να ξεκινήσει βασικός για τους «μπλαουγκράνα».

Το αν τελικά αγωνιστεί την Κυριακή θα εξαρτηθεί από το πώς θα νιώθει ο ίδιος, καθώς λείπει τρεις εβδομάδες από την αγωνιστική δράση και δεν θέλουν η επιστροφή του να μοιάζει βιαστική.

Ο Τσάβι έχει δει πολλούς σημαντικούς του παίκτες να ταλαιπωρούνται τον τελευταίο καιρό από τραυματισμούς, όπως είναι ο Αντρέας Κρίστενσεν, ο Έκτορ Μπεγερίν και ο Ρόναλντ Αραούχο. Η επιστροφή, όμως, του Γάλλου του λύνει τα χέρια και πλέον έχει και άλλες εναλλακτικές πέραν του Ζεράρ Πικέ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X