Το χιουμοριστικό σκετς του Skysports που ενόχλησε Νότιγχαμ και Μαρινάκη (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Το χιουμοριστικό σκετς του Skysports που ενόχλησε Νότιγχαμ και Μαρινάκη (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Το χιουμοριστικό σκετς του Skysports που ενόχλησε Νότιγχαμ και Μαρινάκη. Συγγνώμη ζήτησε το τηλεοπτικό δίκτυο από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Νότιγχαμ ενοχλήθηκε από το χιουμοριστικό σκετς του Sky Sports με «πρωταγωνιστές» τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Στιβ Κούπερ. Η κατάσταση ξέφυγε και το τηλεοπτικό δίκτυο ελέω αντιδράσεων έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.

Συγγνώμη υποχρεώθηκε να ζητήσει το δίκτυο Skysports για ένα χιουμοριστικό σκετσάκι με «πρωταγωνιστές» τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Στιβ Κούπερ.

Οι αντιδράσεις υπήρξαν πολλές και αυτό οδήγησε το Skysports σε επικοινωνία με την διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ ώστε να απολογηθεί για όσα συνέβησαν στην εκπομπή Fantasy Football.

Το χιουμοριστικό σκετς του Skysports που ενόχλησε Νότιγχαμ και Μαρινάκη (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Οι Έλις Τζέιμς και Ματ Λούκας μεταμορφώθηκαν σε Μαρινάκη και Κούπερ, αλλά ο τρόπος που το έκαναν προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο προπονητής της Φόρεστ παρουσιάστηκε με το ένα μάτι κλειστό μετά την μεταγραφή του Σερζ Οριέ που έχει τον αριθμο 4345, θέλοντας να καυτηριάσει τον αριθμό των μεταγραφών που έγιναν στο σύλλογο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε στο σκετσάκι ως… Λουτσιάνο Παβαρότι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X