Απίστευτο και όμως αληθινό: Προτάθηκε σε ελληνικές ομάδες να παίξουν στα παράλια της Τουρκίας

Απίστευτο και όμως αληθινό: Προτάθηκε σε ελληνικές ομάδες να παίξουν στα παράλια της Τουρκίας
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο... Προτάθηκε σε ελληνικές ομάδες να παίξουν στα παράλια της Τουρκίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό…  Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «dikisports.blogspot.gr», η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας πρότεινε σε ελληνικές ομάδες να παίξουν στα παράλια της Τουρκίας.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, παράγοντες ελληνικών σωματείων με έδρα σε ελληνικά ακριτικά νησιά δέχθηκαν πρόταση να χρησιμοποιήσουν ως έδρα γήπεδα στα τουρκικά παράλια. Η πρόταση αυτή έγινε από την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και μάλιστα χωρίς να αξιώνει κανένα οικονομικό αντίτιμο.

Η πρόταση αυτή εστάλη στους παράγοντες των ομάδων οι οποίες δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο άρα -βάσει του νέου νόμου- δεν μπορούν να τους παραχωρηθεί ένα γήπεδο.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε στον στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν παράγοντες ελληνικών ομάδων τα οποία εδρεύουν σε ακριτικά νησιά που έχουν λάβει σχετικά μηνύματα, με την παραπάνω πρόταση.

«Η παραμεθόριος είναι πάρα πολύ κοντά με τα παράλια της Τουρκίας. Υπάρχουν Έλληνες πολίτες τουρκικής καταγωγής που έχουν επαφές με τα απέναντι παράλια που ασχολούνται με σωματεία, άνθρωποι που τους ενδιαφέρει τα παιδιά τους να αγωνιστούν, και είχαν κάποιες επαφές και τους ήρθε το μήνυμα ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα στα παράλια», είπε μεταξύ άλλων,

Και πρόσθεσε: «Από τη Ρόδο για να πας στην Τουρκία είναι 40 λεπτά, ενώ για να πας στην Κω είναι δυόμιση ώρες. Από την Κω στην Τουρκία είναι 20 με 25 λεπτά, το ίδιο και από την Κάλυμνο και από τα άλλα νησιά… Το ζητούμενο είναι ότι εμείς προσπαθούμε να βρούμε μια λύση».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X