Βλέπει... τελικό Europa League ο Ολυμπιακός: Είναι μέσα στις οκτώ ομάδες χωρίς βαθμό στα ευρωπαϊκά Κύπελλα

Βλέπει... τελικό Europa League ο Ολυμπιακός: Είναι μέσα στις οκτώ ομάδες χωρίς βαθμό στα ευρωπαϊκά Κύπελλα

Ο Ολυμπιακός βλέπει... τελικό Europa League. Είναι μέσα στις οκτώ ομάδες χωρίς βαθμό στα ευρωπαϊκά Κύπελλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διακρίσεις για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη συνεχίζονται βλέποντας… τελικό Europa League, καθώς είναι μέσα στις οκτώ ομάδες χωρίς βαθμό στα ευρωπαϊκά Κύπελλα!

Μετά την ολοκλήρωση της… μισής διαδρομής στη φάση των ομίλων στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου συμμετέχουν συνολικά 96 ομάδες, ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στους οκτώ συλλόγους που ακόμη δεν έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμό.

Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις πέντε ομάδες του Europa League χωρίς βαθμό, μαζί με τις Ομόνοια, Μάλμε, Ντιναμό Κιέβου και Ζυρίχη.

Στο Europa Conference League και οι 32 ομάδες έχουν προσθέσει τουλάχιστον έναν βαθμό στο… σακούλι. Από την άλλη, ακόμη τρεις και δη οι Μακάμπι Χάιφα, Βικτόρια Πλζεν και Ρέιντζερς είναι εκείνες που προέρχονται από το Champions League και μετρούν τρεις ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια τους στους ομίλους.

Έτσι ο Ολυμπιακός πέρασε στην… οκτάδα του Europa League. Συνεχίζει να ονειρεύεται και να στοχεύει… στο τρόπαιο!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X