ΑΕΚ: Οι κεφαλιές-«μαχαιριές» του Σιμάνσκι σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό και Άρη (VIDEO)

ΑΕΚ: Οι κεφαλιές-«μαχαιριές» του Σιμάνσκι σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό και Άρη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι κάνει του... κεφαλιού στα μεγάλα ματς και χαρίζει βαθμούς στην ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι κάνει του… κεφαλιού και χαρίζει βαθμούς στην ΑΕΚ στα μεγάλα ματς.

Η αφορμή για να στηθεί το θέμα στο enwsi.gr αποτέλεσε η κεφαλιά-φωτοβολίδα του Σιμάνσκι στο κυριακάτικο (9/10) ντέρμπι με τον Άρη, όπου η Ένωση επικράτησε με 2-0 με τον Πολωνό άσο να ανοίγει το σκορ στο 28′. Έκανε εξαιρετική κίνηση, σημάδεψε με το κεφάλι και έστειλε την μπάλα σε σημείο που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο πορτιέρο των «κίτρινων», Κουέστα.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πολωνός διεθνής καταφέρνει σε ντέρμπι να σκοράρει με κεφαλιά-φωτοβολίδα και να χαρίσει το τρίποντο ή πόντους στην ΑΕΚ. Το έχει ξανακάνει… Και όχι στο μακρινό παρελθόν, αλλά πρόσφατα, μόλις την περσινή σεζόν και μάλιστα σε δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ήταν 5 Δεκεμβρίου του 2021 με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό. Και ο Νταμιάν τα κατάφερε πριν καν συμπληωθεί το 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Εξαιρετική κίνηση στην καρδιά της άμυνας των «πράσινων», συστημένη σέντρα από τον Μοχαμαντί και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Ένωση. Ένα γκολ που ήταν αρκετό για να χαρίσει το τρίποντο στους «κιτρινόμαυρους».

Και η ιστορία επαναλήφθηκε λίγους μήνες αργότερα στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ, όπου η Ένωση κατάφερε να φύγει αλώβητη από το Καραϊσκάκη. Η ΑΕΚ απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τους «ερυθρόλευκους» με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να είναι ο άνθρωπος που με κεφαλιά στο 43′ ισοφάρισε για την Ένωση που είχε βρεθεί στο 30′ να κυνηγά στο σκορ.

Ο Πολωνός έκανε εξαιρετική κίνηση στο κόρνερ του Άμραμπατ, πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 43ο λεπτό.

Φέτος ως φαίνεται είναι η χρονιά του Πολωνού άσου, ο οποίος είναι μεταμορφωμένος και δείχνει έτοιμος να αναλάβει πρωτοβουλίες και να εξελιχθεί σε έναν από τους leader της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Φάνηκε, άλλωστε, από την προετοιμασία ότι ο Νταμιάν Σιμάνσκι είναι αποφασισμένος τη φετινή σεζόν, τη σεζόν της επιστροφής της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, να παίξει κομβικό ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο του Αργεντινού προπονητή.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X