ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Πινέδα

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Πινέδα
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα προετοιμάζεται για το Μουντιάλ του Κατάρ και ο ατζέντης του είναι στην Ελλάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο μάνατζερ του Ορμπελίν Πινέδα!

Ο μάνατζερ του Μεξικανού παίκτη της ΑΕΚ βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην χώρα μας και βρίσκεται δίπλα στον Πινέδα, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετικό… φεγγάρι με την Ένωση. Ο Πινέδα έκανε πολύ καλό παιχνίδι στο Χαριλάου απέναντι στον Άρη, όπως και στην πρεμιέρα στην Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ιωνικό.

Ο Πινέδα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την συμμετοχή του στο Μουντιάλ του Κατάρ τον επόμενο μήνα, καθώς με το Μεξικό θα λάβει μέρος στην μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Να θυμίσουμε ότι ο Μεξικανός αγωνίζεται στην ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού από την Θέλτα, δίχως οψιόν για το προσεχές καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση αν θέλει να τον κάνει δικό της πρέπει να δαπανήσει ένα μεγάλο οικονομικό ποσό. Η Θέλτα μετά από 8 αγώνες είναι στην 11η θέση με 10 βαθμούς στην La Liga, 4 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X