Ινιέστα: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

Ινιέστα: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην θρύλος της Μπαρτσελόνα «άνοιξε την καρδιά» του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ινιέστα, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ιαπωνία, δεν έκρυψε την βαθιά του επιθυμία αλλά και προσμονή να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή του:

«Θα συνεχίσω για έναν ακόμα χρόνο στην Ιαπωνία και μετά θα δούμε. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, είναι το σπίτι μου. Αλλά δεν ξέρω με ποιον ρόλο. Προπονητής, αθλητικός διευθυντής ή κάτι άλλο. Όπως και να έχει, αυτή την στιγμή συγκεντρώνομαι στο να προπονούμαι σωστά, αφού βλέπω ακόμα τον εαυτό μου σαν ποδοσφαιριστή».

Παράλληλα, άφησε το δικό του σχόλιο και για την επερχόμενη αναμέτρηση των «μπλαουγκράνα» με την Ίντερ, για την 4η αγωνιστική του Champions League.

«Είναι σημαντικό να νικήσει η Μπαρτσελόνα για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της. Η Ίντερ έχει σπουδαία ομάδα, οπότε θα έχε δύσκολο έργο. Περιμένω από την Μπαρτσελόνα να αναλάβει την πρωτοβουλία και την Ίντερ να κάτσει πίσω, με δεδομένο πως η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εκείνη. Οι λεπτομέρειες κρίνουν το Champions League αλλά η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν πολύ αρνητικό».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X