Τουρκία: Μεγάλο «διπλό» για τη Σίβασπορ, «γκέλα» για την Τράμπζονσπορ

Τουρκία: Μεγάλο «διπλό» για τη Σίβασπορ, «γκέλα» για την Τράμπζονσπορ
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο «διπλό» για τη Σίβασπορ των Γούτα - Χαρίση, «γκέλα» για την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα - Σιώπη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Σίβασπορ των Γούτα – Χαρίση πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου του τουρκικού πρωταθλήματος Μπασάκσεχιρ και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. «Κόλλησε» στο μηδέν με την Κασίμπασα η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα – Σιώπη.

Βαθμολογικό οξυγόνο για τη Σίβασπορ! Η κυπελλούχος Τουρκίας πήρε την πρώτη της νίκη στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η «Σίβας» πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Τουρκίας, Μπασάκσεχιρ με 2-0 με πρωταγωνιστή τον Ισραηλινό μέσο Ντία Σαμπά, ο οποίος σκόραρε και τα δυο γκολ της ομάδας του (45+2′ και 85′). Για τους φιλοξενούμενους ο Δημήτρης Γούτας ήταν βασικός και αναντικατάστατος, ενώ ο Χάρης Χαρίσης πέρασε ως αλλαγή στο 78′.

«Γκέλα» για την Τράμπζονσπορ μέσα στην Τραπεζούντα. Οι πρωταθλητές Τουρκίας μετά από δυο διαδοχικές νίκες «κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία με την Κασίμπασα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και επιχείρησαν 20 τελικές χωρίς όμως αντίκρισμα. Η Τράμπζον είναι στην 7η θέση με 17 βαθμούς, ένα λιγότερο από τις Αδάνα ΝτεμιρσπόρΜπεσίκτας και Κόνιασπορ (18). Για τους πρωταθλητές βασικοί ήταν τόσο ο αρχηγός της Εθνικής, Τάσος Μπακασέτας, όσο και ο διεθνής αμυντικός χαφ, Μανώλης Σιώπης.

Βαθμολογία:

superlig

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X