Λαμία: Δεν δίνει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό - Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο γήπεδο

Λαμία: Δεν δίνει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό - Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας στο γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Δεν δίνει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό η Λαμία. Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμία έκανε γνωστό πως μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σε ανακοίνωση για το θέμα των εισιτηρίων για το ματς με τον Παναθηναϊκό έβγαλε η Λαμία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

Συγκεκριμένα, ο ελληνικός σύλλογος έκανε γνωστό πως μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο για να δουν το συγκεκριμένο ματς καθώς δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης (ΕΔΩ) της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 από τις 22/09/2022 και των σχετικών αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη Σύσκεψη των μέτρων τάξης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 16/10 στις 19:30 στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος”, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου στον αγώνα θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Επίσης ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ως εκ τούτου, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί τα διαρκείας τους, η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αναπροσαρμόζονται ως εξής:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 15,16,17 από 150€ στα 120€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3,4,5 από 280€ στα 250€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 1,2 (οικογενειακές) από 150€ στα 120€»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X