AEK: Ο Χρήστος Κώστης παρακολούθησε το Camp της ακαδημίας του ΑΟ Ανατολής

AEK: Ο Χρήστος Κώστης παρακολούθησε το Camp της ακαδημίας του ΑΟ Ανατολής

Το Camp της ακαδημίας του ΑΟ Ανατολής, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, παρακολούθησε ο σκάουτερ της Ακαδημίας Χρήστος Κωστής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου το Camp της ακαδημίας του ΑΟ Ανατολής, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, με την παρουσία παιδιών της ακαδημίας, αλλά και άλλων από Θεσπρωτία, Άρτα και Κέρκυρα.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση του ΑΟ Ανατολής θα ήθελε να ευχαριστήσει τις ομάδες, τους προπονητές, τους γονείς αλλά περισσότερα τα ίδια τα παιδιά που συμμετείχαν αυτές τις δύο ημέρες, τόσο για την συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό.

Από την πλευρά της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ το «παρών» έδωσε ο πρώην μεγάλος άσος της ομάδας και νυν scout της Ακαδημίας κ. Χρήστος Κωστής.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Ανατολής τον ευχαρίστησαν γι’ αυτό το υπέροχο διήμερο και για την ενεργή παρουσία του σε όλη την διαδικασία και ανυπομονούν να τον έχουν σύντομα ξανά κοντά τους σε επόμενη δραστηρίοτητα της ακαδημίας.

Το διήμερο ολοκληρώθηκε με την βράβευση του κ. Κωστή από τον σύλλογο του ΑΟ Ανατολής για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, διά χειρός του Αντιδημάρχου της πόλης των Ιωαννίνων κ. Ιωάννη Αϊβατίδη.

Ο ΑΟ Ανατολής Ιωαννίνων συνεχίζει την προσπάθειά του με στόχο την βοήθεια στα παιδιά, ώστε να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X