ΑΕΚ – Καρδίτσα : Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ – Καρδίτσα : Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών στην εύκολη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στην Καρδίτσα

Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα την Καρδίτσα, με όλους τους παίκτες της δωδεκάδας να πατάνε παρκέ και να προσφέρουν στην ομαδική λειτουργία. Η κριτική των παικτών από το enwsi.gr παρακάτω.

Κώστας Παπαδάκης: Ο νεαρός γκαρντ αγωνίστηκε για 10 λεπτά και ήταν σοβαρός, ευστόχησε και σε ένα τρίποντο και έδωσε μια ασίστ, συνολικά θετική εικόνα

Αντρέας Πετρόπουλος: Ο Πετρόπουλος βοήθησε πολύ στην πίεση στην περιφέρεια και έδωσε ένταση στην ομάδα, αλλά θα πρέπει να προσφέρει και στην επίθεση.

Νίκος Περσίδης: Ο Περσίδης θύμισε τον παίκτη της προετοιμασίας που ακροβολίζεται στην περιφέρεια και με τα ελεύθερα σουτ που δημιουργεί η ομάδα, εκτελεί με επιτυχία. Εχθές είχε 3/3 τρίποντα και συνολικά καλή παρουσία στα 17 λεπτά που αγωνίστηκε.

Πάνος Φιλιππάκος: Αγωνίστηκε για μόλις 1.49 στο τέλος του αγώνα και δεν μπορεί να κριθεί.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Για ένα ακόμα παιχνίδι ο ΜακΓκρίφ είχε 2 εικόνες. Καλός στην άμυνα και γενικά στην βρόμικη δουλειά, πάλι πρώτος ριμπάουντερ με διψήφιο αριθμό (10), αλλά στην επίθεση περίεργες αποφάσεις και εύκολα λάθη. Θέλει χρόνο για να πατήσει καλύτερα στα πόδια του.

Τιμ Φρέιζιερ: Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν πολύ ουσιαστικός στον αγώνα, πήρε μετρημένες προσπάθειες, βγήκε μπροστά όταν είχε κολλήσει η ΑΕΚ, μοίρασε ασίστ και μείωσε τα λάθη του που είναι το ζητούμενο.

Αντώνης Κόνιαρης: Άλλο ένα ματς που ενώ προσπαθεί πολύ, ειδικά στην άμυνα, δεν του βγαίνουν τα σουτ και τον παίρνει από κάτω η ψυχολογία. Με τον καιρό θα μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός, αρκεί να το πιστέψει και εκείνος.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Πολύ καλός ο Λετονός, με την κλάση του να φαίνεται. Η είσοδος του στον αγώνα και οι συνεχόμενοι πόντοι που έβαλε, ήταν στο διάστημα που η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει διαφορά και να καθαρίσει το ματς από νωρίς.

Άλεξ Μάντσεν: Πολύ καλός ο Φινλανδός, τελείωσε ωραία τις φάσεις μετά από πικ εν ρολ και έκανε και ένα εντυπωσιακό κόψιμο στην άμυνα.

Ακίλ Μίτσελ: Καλή εμφάνιση από τον Παναμέζο, μπορεί να έχασε κάποια καλάθια που θα έπρεπε να βάλει για την κλάση του, αλλά ήταν πολύ θετικός και στην άμυνα που πάλευε σε κάθε φάση.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο πολύπειρος γκαρντ επανήλθε στην δωδεκάδα μετά τον αγώνα με την Καρσίγιακα που ήταν εκτός και έδειξε πόσο πολύτιμες βοήθειες μπορεί να δίνει από τον πάγκο με την εμπειρία του. Με αυτόν στο παρκέ η ΑΕΚ έκανε το 16-2 σερί και ξέφυγε στον αγώνα.

Κένι Γουίλιαμς: Άλλο ένα μεστό παιχνίδι από τον Γουίλιαμς, που βοήθησε και στις 2 μεριές του παρκέ, έχασε κάποια εύκολα σουτ, όμως η σιγουριά που δίνει στον Ηλία Καντζούρη, τον κρατάει στο παρκέ τον περισσότερο χρόνο από όλους τους συμπαίκτες του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X