Αυτοί μας κοροϊδεύουν: Ο ΠΑΟ έχει παράπονα για τη διαιτησία μετά το πέναλτι-μαϊμού!

Αυτοί μας κοροϊδεύουν: Ο ΠΑΟ έχει παράπονα για τη διαιτησία μετά το πέναλτι-μαϊμού!
Photo Credits: INTIME

Ναι, μας κοροϊδεύουν. Ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα για τη διαιτησία μετά το πέναλτι-μαϊμού που κέρδισε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ναι, είναι αλήθεια, μας κοροϊδεύουν. Ο Παναθηναϊκός έχει παράπονα για τη διαιτησία μετά το πέναλτι-μαϊμού που κέρδισε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για το πέναλτι που δεν καταλόγισε παρά μόνο μέσω VAR, την ανοχή στο «επικίνδυνο παιχνίδι του Αστέρα» και τις συχνές διακοπές του αγώνα έχει παράπονα ο Παναθηναϊκός από τη διαιτησόια του Ιωάννη Παπαδόπουλου.

Τα στελέχη της ΠΑΕ υποστήριζαν ότι έδειξε τεράστια και αδικαιολόγητη ανοχή στο επικίνδυνο και αντιαθλητικό παιχνίδι του Αστέρα, διέκοπτε διαρκώς και χωρίς σοβαρό λόγο το ματς ενώ «βάφτισε» επιθετικό φάουλ ένα καταφανέστατο πέναλτι, με αποτέλεσμα – σύμφωνα με όσα υποστήριζαν – για πολλοστή φορά φέτος να χρειαστεί η συνδρομή του VAR για να αλλάξει η απόφαση και να πάρει ο Παναθηναϊκός αυτό που άξιζε αλλά θα του το στερούσαν οι υποδείξεις των διαιτητών.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X