Άρης - ΑΕΚ: Η κριτική των 15 «κιτρινόμαυρων»

Εικόνες από το Άρης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Άρη στο Χαριλάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με φανταστική εμφάνιση η ΑΕΚ του Αλμέιδα ισοπέδωσε τον Άρη και τον κέρδισε… μόνο με 2-0.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς του Χαριλάου:

Γιώργος Αθανασιάδης: Εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν χρειάστηκε πολλές φορές να επέμβει. Όσες φορές όμως το έκανε, ήταν με τρομερά αποφασιστικό και πειστικό τρόπο. Έβγαλε και ένα τετ α τετ με εντυπωσιακό τρόπο, παρόλο που κατόπιν υποδείχθηκε οφσαίντ. Γενικώς είχε τεράστια σιγουριά και ήταν και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια του.

Λάζαρος Ρότα: Ξεκίνησε το ματς πολύ καλά και έκανε ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο. Με πολύ πειθαρχία στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και με σωστά ανεβάσματα. Έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Και στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ήταν άψογος σχεδόν σ’ όλες τις φάσεις που είχε να διαχειριστεί.

Αρολντ Μουκουντί: Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχε δυο φάσεις ολιγωρίας, η μια εκ των οποίων του στοίχισε την κίτρινη κάρτα. Όσο περνούσε η ώρα όμως, τόσο πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έδειχνε να ελέγχει πολύ καλύτερα όλες τις φάσεις. Και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, σ’ όλες τις φάσεις που είχε εμπλοκή, τις καθάρισε χωρίς κανένα ζήτημα.

Ντομαγκόι Βίντα: Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έκανε ένα εξαιρετικό ματς και ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ. Καθάρισε όλες τις φάσεις, κάλυπτε σωστά τους χώρους και ακόμα και δυο – τρια λάθη που έγιναν συνολικά στην ανασταλτική λειτουργία, έσπευσε να τα διορθώσει. Δεν άφησε τίποτα που να μην το καθαρίσει και μάλιστα με χαρακτηριστική αρχοντιά.

Μιλαντ Μοχαμάντι: Είχε πολύ δύσκολο έργο, καθώς είχε αντίπαλο τον Μαντσίνι, που είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης του Άρη. Στο πρώτο ημίχρονο πήγε πολύ καλά στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ βοήθησε και με τα ανεβάσματά του. Και στο δεύτερο, παρόλο που ο Μαντσίνι πήρε αρκετές φορές μπάλα στα πόδια του, δεν πήγε καθόλου άσχημα στο μαρκάρισμα του.

Νταμιαν Σιμάνσκι: Πέτυχε μια γκολάρα. Με τρομερή κεφαλιά ψαράκι. Και από εκείνο το σημείο και μετά, έδειχνε να έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και δούλεψε και πάλι εξαιρετικά στον ρόλο του κόφτη μπροστά από τους δυο στόπερ. Κατάπιε πολλά χιλιόμετρα και κυρίως κατάπιε όλους τους αντιπάλους του, με ορισμένες εκπληκτικές επεμβάσεις που έκανε.

Ορμπελίν Πινέδα: Τρομερό παιχνίδι έκανε ο Μεξικανός χαφ. Με την μπάλα στα πόδια του ήταν ασταμάτητο και έδωσε και ασίστ πάρε βάλε στην μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Αραούχο. Ενώ στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ήταν απολύτως προσηλωμένος και έκλεψε πολλές μπάλες. Βρέθηκε επίσης δυο φορές σε εξαιρετική θέση για να σκοράρει, αλλά κόντραραν και τα δυο σουτ που δοκίμασε.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Μπορεί να μην ξεκίνησε τόσο καλά το ματς και να άργησε να μπει στο παιχνίδι. Όμως έκανε εκτέλεση φάουλ μισό γκολ για τον Σιμάνσκι και γενικώς και αυτός από εκείνο το σημείο και μετά, ανέβασε πολύ την απόδοση του. Με πολλές μπάλες στα πόδια του, με τρομερές εμπνεύσεις, με χαμένη ευκαιρία σε κεφαλιά εξ επαφής αλλά και μ’ ένα κόψιμο σε αντίπαλο λίγο πριν το σουτ, ακριβώς έξω από την περιοχή της ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε πολλή δουλειά και στο πρέσινγκ και στον τρόπο που άνοιξε τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει, επί της ουσίας σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ. Ενώ είχε και ακόμα δυο εκτελέσεις που δεν ήταν καλές. Γενικώς έβγαλε πολλή δουλειά, έκλεψε πολλές μπάλες, ενώ έδωσε και την ασίστ για το γκολ του Λιβάι Γκαρσία.

Λιβάι Γκαρσία: Τρομερό και φοβερό ματς από τον Λιβάι Γκαρσία. Με μια γκολάρα, με μια απίστευτη χαμένη ευκαιρία και με… μπεγλέρισμα της μπάλας και του αντιπάλου, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.Πολλή δουλειά έβγαλε και αυτός στην επίθεση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν φάσεις που έφευγε με την μπάλα στα πόδια και οι αντίπαλοι του ήταν αδύνατον να τον προλάβουν. Έχασε και αυτός όμως μια ευκαιρία απ’ αυτές που δεν χάνονται καθώς πλάσαρε χωρίς δύναμη σε κενό τέρμα.

Νίκλας Ελίασον: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο έκανε και ο Σουηδός εξτρέμ. Πήρε πολλές και καλές προσπάθειες από την πλευρά του  και ταλαιπώρησε πολύ όλη την άμυνα του Άρη και σε πολλές φάσεις. Αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ελίασον πήρε μπάλες στα πόδια του και ανέβασε πολλές φορές και πολύ σωστά την ΑΕΚ από την πλευρά του.

Νορντίν Άμραμπατ: Η πρώτη κίνηση του Αλμέιδα. Όταν πλέον είχε κουραστεί ο Ελίασον, έβαλε τον Μαροκινό στην θέση του, για να κρατήσει μπάλα. Και το έκανε με επιτυχία, ενώ θα μπορούσε να είχε δώσει και ασίστ.

Στίβεν Τσούμπερ: Μπήκε και αυτός για να βάλει φρέσκα πόδια στην ομάδα, όταν άρχισε να κουράζεται ο Γκατσίνοβιτς. Μπήκε σε φάσεις, έδωσε μάχες όσο έπαιξε και βοήθησε και αυτός.

Πέτρος Μάνταλος: Στο φινάλε του ματς μπήκε. Κράτησε λίγο μπάλα και έκανε και ένα σουτ στην αγκαλιά του Κουέστα

Γενς Γιόνσον: Στο λίγο διάστημα που έπαιξε, κέρδισε κάποιες μονομαχίες στην μεσαία γραμμή και κράτησε τους παίκτες του Άρη μακριά από την εστία του Αθανασιάδη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X