ΠΑΟΚ: Αγωνία για τον Βιεϊρινια

ΠΑΟΚ: Αγωνία για τον Βιεϊρινια
Photo Credits: INTIME

Αναμονή για την κατάσταση του Αντρέ Βιεϊρίνια είναι στον ΠΑΟΚ μετά την αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ήταν μόνο το… σοκ με τον Λεβαδειακό, όπου ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με γκολ του Μπελμόντ στο 90+3′, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε και τον Αντρέ Βιεϊρίνια να παίζει μόλις δέκα λεπτά και να αποχωρεί λόγω τραυματισμού.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μπήκε στο 61′ ως αλλαγή και μετά από 10 λεπτά ζήτησε να βγει λόγω ενός «σφιξίματος» στον αριστερό δικέφαλο.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου αναμένεται να κάνει μαγνητική εξέταση το πρωί της Δευτέρας (10/10) ώστε να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς, με σημαντικό παράγοντα το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική.

Να θυμίσουμε πως η αποβολή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα τελευταία λεπτά σημαίνει πως ο Σέρβος θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X