Το παρεάκι της Τρούμπας και ο Κορέια

Το παρεάκι της Τρούμπας και ο Κορέια

Ο Γκρανκάσας προειδοποιεί για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη και τον Πορτογάλο διαιτητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παγίδα του να μπεις σε αντιπαραθέσεις δημόσιες με εκπροσώπους θεσμικούς ή μη, μεγεθών που καμιά σχέση δεν έχουν με την ΑΕΚ δυστυχώς είναι γύρω μας συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Κι επίσης δυστυχώς πολλές φορές έχουμε πέσει σε αυτήν. Οπότε προκαταβολικά τονίζουμε, πως καμία αντιπαράθεση δεν θα βρείτε εδώ με εκπροσώπους θεσμικούς ή μη, του παραρτηματος της Θεσσαλονίκης.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η περίεργη ιστορία που σαφώς κατά παραγγελία ξεκίνησαν, μετά τον ορισμό του Πορτογάλου Κορέια, στο αποψινό κρίσιμο ματς στο Βικελίδης.

Γνωστό το σενάριο σε αυτές τις περιπτώσεις. Διδαγμενο από τα αφεντικά τους στον Πειραιά. Πετάμε αοριστίες, βασισμένοι στο ότι κανείς πάνω κάτω δε θα θυμάται σε τι αναφερόμαστε και δημιουργούμε εντυπώσεις. Για δύο ματς στα οποία πήραν 4 βαθμούς. Απέναντι στην ΑΕΚ, που με VARίστα τον αποψινό διαιτητή, τον περασμένο Φλεβάρη γνώρισε βαριά ήττα στην Λεωφόρο.

Η εντολή γι αυτή την ιστορία δόθηκε σαφώς από τα κεντρικά. Καθώς το αποψινό ματς είναι στην κατηγορία αυτών στα οποία η ΑΕΚ πρέπει οπωσδήποτε να έχει απώλειες.

Μεγάλο κι ασήκωτο εδώ το βάρος από την απροσδόκητη ήττα του ΟΣΦΠ στο ίδιο γήπεδο πρόσφατα. Σε ένα ματς στο οποίο δεν είχαν για πολλούς λόγους περιθώριο να δώσουν γη και ύδωρ.

Κι από εκείνο το βράδυ απολογούνται συνεχώς, είναι σε δύσκολη θέση και υπόσχονται με κάθε τρόπο ανάλογη απώλεια και της ΑΕΚ. Οι ασυναρτησίες για τον Κορέια αν μη τι άλλο μας δείχνουν την ψυχολογία που κυριαρχεί ήδη.

Όλα αυτά λίγες μέρες αφότου στην OPAP Arena ήρθε μια ομάδα με κίνητρο ένα πριμ, το οποίο αντίστοιχουσε σχεδόν με το 1/4 του συνολικού μισθολογικού της μπάτζετ! Μια ομάδα η οποία από πολλές απόψεις αποτελεί χειρότερο παράδειγμα υποδούλωσης κι από τον αποψινό μας αντίπαλο.
Η ομάδα του Κάρυ, από πέρσι ανήκει φυσικά στην κατηγορία των σούπερ ευνοημένων από το Κλατενμπεργκ ό παρεάκι της Τρούμπας.

Την δε τακτική που ακολουθούν τώρα με τον ξένο διαιτητή του μεταξυ μας ματς, την έχουν κάνει επιστήμη από πέρσι.

Η ΑΕΚ έφαγε την πιστολιά στην Λεωφόρο. Όταν η συντονισμένη επίθεση για τον αρχικό ορισμό από πλευράς ΚΕΔ, οδήγησε σε αδιέξοδο τον Μπένετ και τελευταία στιγμή έφερε σχεδόν αναγκαστικά τον σεσημασμένο Βούλγαρο.

Αντέδρασε η ΑΕΚ με πολύ συγκεκριμένες θέσεις μετά από την πιστολιά. Θέσεις που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας και ταυτόχρονα κανένα περιθώριο στην ΚΕΔ να ισχυριστεί πως δεν ήξερε, δεν μπορούσε να προβλέψει.

Σε πρώτη φάση το bullying στον Πορτογάλος δείχνει πως το παρεάκι της Τρούμπας, δεν βλέπει στο πρόσωπο του έναν υποψήφιο νέο Καμπάκοφ. Σε πρώτη φάση…

Είναι καθήκον όμως αυτών που τον επέλεξαν να διασφαλίσουν απόλυτα πως δεν θα εξελιχθεί σε τέτοιον υπό πίεση.

Ο Γκρανκάσας

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X