Νίκη με φόρα από την «Αγιά Σοφιά» ψάχνει η ΑΕΚ απόψε κόντρα στoν Αρη (21:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ένα μεγάλο ματς απόψε για την ΑΕΚ η οποία θέλει να στείλει μήνυμα πρωταθλητισμού με τη νίκη της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με φόρα από το σπίτι της η ΑΕΚ απόψε!

Η Ένωση αντιμετωπίζει σήμερα (21:15, Novasports Prime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Άρη στο Χαριλάου για την 7η αγωνιστική της Super League σε ένα παιχνίδι που καλείται να δώσει όχι μόνο απαντήσεις, αλλά και να στείλει μηνύματα σε όσους έχουν βιαστεί να απονείμουν ήδη το πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από το… μαγικό -και συνάμα ιστορικό- τριήμερο των εγκαινίων και του πρώτου αγώνα στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια και την «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena». Ο Ματίας Αλμέιδα όχι μόνο δεν επέτρεψε στους παίκτες τους να το χάσουν από την ατμόσφαιρα, αλλά αντίθετα παρουσίασε ένα εξαιρετικό σύνολο απέναντι στον Ιωνικό. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση (4-1), δίνοντας συνέχεια σ’ εκείνη επί του Παναιτωλικού (0-2, 17/9).

Ένα αποτέλεσμα που τους ανέβασε μόνους δεύτερους (12β.) και στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, εάν και το Σάββατο (8/10) προσπέρασε ο Βόλος με το διπλό (2-3) στο Αγρίνιο.

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Άρη, τόσο για να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα των «πρασίνων» με τον Αστέρα, όσο και για να στείλει ηχηρό μήνυμα για τον τίτλο. Επιπρόσθετα, θα επιστρέψει και στο δρόμο των νικών στα μεγάλα παιχνίδια με στόχο να αποτάξει από πάνω της μια μεγάλη παθογένεια που την κυνηγά από το 2018 και μετά.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε χθες στην ΑΕΚ με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς ο οποίος κόλλησε ίωση. Ενώ, εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Τομ φαν Βέερτ.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει τον Γιώργο Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, στο ντεμπούτο του για φέτος, στο δεξί άκρο της τον Ρότα, με τον Μοχαμάντι να διατηρεί τη θέση του στα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Βίντα και Μουκουντί που τα πήγαν πολύ καλά και στο β’ ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό και απέναντι στον Ιωνικό.

Στο κέντρο ο Σιμάνσκι φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα λόγω ρυθμού για την θέση του κόφτη μπροστά από τους στόπερ με τους Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα μπροστά του και τους Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία δίδυμο στην επίθεση. Όσον αφορά τον Σιντιμπέ, φαίνεται ότι ο Αλμέιδα εκτιμά ότι δεν είναι 100% έτοιμος να ξεκινήσει βασικός ο Γάλλος αμυντικός.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Το πλάνο του Άρη

Οι Θεσσαλονικείς, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Μετά την επικράτηση (2-1, 18/9) επί του Ολυμπιακού, ήρθε η… απότομη προσγείωση από τον Βόλο (2-0, 2/10). Έτσι, πλέον βρίσκονται στην 7η θέση (10β.) και θέλουν να ανέλθουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σε ό, τι αφορά τους γηπεδούχους, ο Άλαν Πάρντιου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπράμπετς και Ντουκουρέ, ενώ στη διάθεσή του τέθηκε μέσα στην εβδομάδα ο Ετέμπο, ο οποίος όμως μετράει λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Εκτός και οι Ροντρίγκες, Χαΐροβιτς, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Μαρμαρίδης, Καρακασίδης και Παναγίδης.

Μια πιθανή ενδεκάδα για την Άρη είναι: Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού – Ντιόπ, Νταμπό – Μανσίνι, Μανού Γκαρθία, Ιτούρμπε – Γκρέι.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό, Μαντσίνι, Γκρέι, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Νταμπό, Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Τανούλης

Οι διαιτητές του Αρης – ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Γκουστάβο Κορέια (Πορτογαλία)
  • Α’ βοηθός: Τιάγκο Κόστα (Πορτογαλία)
  • Β’ βοηθός: Πάουλο Μπρας (Πορτογαλία)
  • 4ος διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
  • VAR: Βάσκο Σάντος (Πορτογαλία)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X