ΑΕΚ: Αναβολή δύο εβδομάδων στο πρωτάθλημα Futsal

Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Βγάλαμε πάθος και θέληση»

Το πρωτάθλημα της Futsal αναβάλλεται για τουλάχιστον δύο εβδομάδες όπως ανακοίνωσε η ΠΕΠΠΣ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΕΠΣΣ ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται για τουλάχιστον δύο εβδομάδες η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα Ανδρών και Κ18, για τα οποία είχε ζητήσει εξαίρεση με την ΑΕΚ να περιμένει έτσι την επανέναρξη μετρώντας δύο νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές.

Να θυμίσουμε πως δεν θα γίνουν αγώνες ούτε στις ηλικιακές κατηγορίες Κ9, Κ10, Κ11, Κ12, Κ13, Κ14 και Κ16.

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και το ζήτημα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους παίκτες των ομάδων της Κ18 (μοριοδότηση και μη διαθέσιμες ημερομηνίες στο καλεντάρι) υποχρέωσαν τον κύριο Αυλωνίτη να ζητήσει να συνεχιστούν τα δύο αυτά πρωταθλήματα, αλλά στην συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ αποφασίστηκε ότι το αίτημα θα συζητηθεί στην Γ.Σ. της Ομοσπονδίας σε δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΠΣΣ:

«Η ΠΕΠΣΣ είχε καταθέσει έγγραφο αίτημα στην Ε.Ε. της ΕΠΟ, προκειμένου να εξαιρεθούν τα πρωταθλήματα Ανδρών και Κ18. Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και το ζήτημα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους παίκτες των ομάδων της Κ18 (μοριοδότηση και μη διαθέσιμες ημερομηνίες στο καλεντάρι) υποχρέωσαν τον κύριο Αυλωνίτη να ζητήσει να συνεχιστούν τα δύο αυτά πρωταθλήματα. Στην συνεδρίαση της Πέμπτης, 6 Οκτωβρίου, δεν πάρθηκε κάποια τελική απόφαση, παρά μόνο ότι θα συζητηθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σε δύο εβδομάδες. Επομένως, δεδομένα δεν θα έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις στα δύο αυτά πρωταθλήματα, αλλά ούτε και στις ηλικιακές κατηγορίες Κ9, Κ10, Κ11, Κ12, Κ13, Κ14 και Κ16. Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ, Νίκος Αυλωνίτης, στην Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 30 Σεπτεμβρίου τάχθηκε υπέρ της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων μέχρι να λυθεί το θέμα με το Μητρώο αναγνώρισης ποδοσφαιρικών σωματείων, ζητώντας όμως εξαίρεση για Άνδρες και Κ18 για τους προαναφερθέντες λόγους”.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X