Επιβεβαίωση enwsi.gr: Χωρίς Στάνκοβιτς, αλλά με Γιόνσον και Χατζισαφί η αποστολή της ΑΕΚ

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Χωρίς Στάνκοβιτς, αλλά με Γιόνσον και Χατζισαφί η αποστολή της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με προβλήματα.

Μετά την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (21:15) παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου για το ματς της 7ης αγωνιστικής.

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα το enwsi.gr, το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ήταν ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός πορτιέρε ταλαιπωρείται από ίωση, όπως ακόμη ένας νεαρός παίκτης της ΑΕΚ και έμεινε εκτός αποστολής. Την θέση του Στάνκοβιτς θα πάρει στην 11άδα ο Αθανασιάδης ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αλλά δεν θα… χάσει την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά βασικός.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Τομ Φαν Βέερτ γυμνάστηκε ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.15) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X