Δεν σηκώνει κεφάλι: Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που αγαπήσαμε, 0-3 η Καραμπάγκ… αέρα!

Δεν σηκώνει κεφάλι: Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που αγαπήσαμε, 0-3 η Καραμπάγκ… αέρα!
Photo Credits: INTIME

Δεν σηκώνει κεφάλι.... Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που αγαπήσαμε, 0-3 η Καραμπάγκ… αέρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Ολυμπιακός.

Αυτός, βέβαια, είναι ο Ολυμπιακός που αγαπήσαμε στην Ευρώπη χάνοντας απόψε με 0-3 από την Καραμπάγκ μέσα στο Καραϊσκάκη.

Στο α’ ημίχρονο οι Πειραιώτες είχαν πολλά θέματα. Είδαν την Καραμπάγκ να σκοράρει στο 5′, αλλά το γκολ να ακυρώνεται, ενώ είχε ακόμη δύο φάσεις που έσωσε πάνω στη γραμμή ο Εμβιλά. Ενώ δημιουργικά είχε δύο-τρεις καλές στιγμές. Δύο-τρεις καλές φάσεις, όπου θα μπορούσε να σκοράρει. Και αναφερόμαστε στο φάουλ του Μπιέλ (12’), την κεφαλιά του Ισπανού (42’) και την κεφαλιά του Σισέ (36’). Εν τέλει το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ με τις δύο ομάδες και ενδεχομένως οι Αζέροι περισσότερο να τα βάζουν με την τύχη τους.

Στο β’ ο Ολυμπιακός μπήκε με φόρα. Έλεγξε, προσπάθησε να απειλήσει, ενώ υπήρξε και ενθουσιασμός με τη είσοδο του Μαρσέλο. Όμως δέκα λεπτά μετά την είσοδο του παίκτη του Ολυμπιακού οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν το τεμάχιο… Η άμυνα δεν λειτούργησε για τεχνητό οφσάιντ, οι μέσοι δεν έκοβαν ούτε με βαλέ και ο Οβόσου έκανε το 1-0 νικώντας τον Τζολάκη.

Στο 71′ ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει, όμως το σουτ του Μασούρα βρήκε το δοκάρι με το 1-0 υπέρ της Καράμπαγκ να παραμένει. Και όλα τελείωσαν στο 82′, όταν από ολέθριο λάθος του Σισέ η Κάραμπαγκ είδε τον Βέσοβιτς να κερδίζει την μπάλα, να προχωρά και να τη στέλνει στα δίχτυα του Τζολάκη για να δεχθεί ακόμη ένα γκολ στο 86′ με τον Σεϊντάεβ με το τελικό 3-0 να εξοργίζει τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Μετά από το 3-0 το «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω δονούσε την ατμόσφαιρα».

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ολυμπιακός (Μίτσελ / 3-4-1-2): Τζολάκης, Άβιλα, Βρσάλικο, Σισέ (83′ Βαλμπουενά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (60′ Μαρσέλο), Κούντε (74′ Ιν. Χουάνγκ), Γκάρι Ροντρίγκες (60′ Μασούρας), Μπιέλ, Ουί-Τζο Χουάνγκ (74′ Αμπ. Καμαρά).
Καραμπάχ (Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ / 4-3-3): Μαγκομενταλίγεφ, Γιαφαργκουλίγεφ (46′ Μπαϊράμοφ, Μπ. Χουσεΐνοφ, Μουσταφαζάντε, Βέσοβιτς (91′ Χουσεΐνοφ), Αλμέιδα (65′ Ρομαό), Γκαράγιεφ, Κάντι, Ζουμπίρ, Αντράντε (65′ Σεϊντάεφ), Οβούσου (91′ Όζομπιτς).
Διαιτητής: Ιρφάν Πέλιτο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)
Βοηθοί: Νταβόρ Μπέλιο (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Νταμίρ Λάζιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)
Τέταρτος: Αντόνι Μπάντιτς (Βοσνία/Ερζεγοβίνη)
VAR: Γέροεν Μάνσοτ (Ολλανδία)
AVAR: Έρβιν Μπλανκ (Ολλανδία)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X